bonawentura strażnike teksase. 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Szukacie już prezentów? Robicice ozdoby choinkowe? Lepicie uszka i pierogi? Ja jestem na siebie zła, bo myślę, ża za późno zaczynam...Powinnam już szykować święta od lipca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o nie znowu święta Napisano Sierpień 19, 2010 chyba się porzygam jak zobaczę choinkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bule żąłądka Napisano Sierpień 19, 2010 jak zwykle ubiore moja juke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barabarabab Napisano Sierpień 19, 2010 hahhaha ja nie moge ludzie ale was pogrzalo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonawentura strażnike teksase. 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Ciekawe kiedy zaczną puszczać kolędy w marketach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonawentura strażnike teksase. 0 Napisano Sierpień 19, 2010 podbijam bo ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greace* 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Ja już się naryktowałam i czekam:D"Dna dziadka mroza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monique2222 Napisano Sierpień 20, 2010 zwariowałaś zimy się nie możesz doczekać? ja nie znoszę zimy ., Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olusia malusia Napisano Sierpień 20, 2010 Ten swieta beda piekne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Sierpień 20, 2010 Ja przeczuwam ze pierwsza kolede uslysze w polowie wrzesnia, bo tak to juz bywa od kilku lat... wiec sie nie smiac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach