Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczrowana

hej:)Co poradzic na grozby?

Polecane posty

Gość zaczrowana

Dzisiaj szlam z przyjaciolka.I spotkalysmy takie dziewczyny.Ta jedna szla tak na mnie z patykiem a ja jej go ocunelam i powiedzialam wez se ten patyk wsadz do dupy a ona ty masz szersza.I potem zaczela na mnie przeklinac wiec ja jej powiedzialam ze moze sobie tym patykiem swojego zeza rozprostowac.I potem juz szlysmy i ona na mnie cos tam krzyczala.A potem napisalam do tej jednej co ona odemnie chce ta jej kolezanka a ona ze z nia nie ma zartow.potem napisala mi ta co szla z tym patykiem ze mam wyjsc na przystanek i mam sie bic a ja jej powiedzialam nie znize sie do twojego poziomu.A potem przyszla pod moje drzwi i ja wyszlam a ona powiedziala chcesz sie bic a ja nie.ty serio nie umiesz tej sprawy zalatwic inaczej?A ona sie smiala i jeszcze cos tam mowilysmy.potem tata zobaczyl ze mam lzy w oczach i zapytal co sie stalo a ja nie wytrzymalam i powiedzialam.Tata wyszedl na dwor a ona mi napisala esemesa:Starego nie musisz nasylac .A potem drugiego esemesa:Myslisz ze sie wystrasze?Jeszcze jest jutro. Ja jej na te dwa esy nie odpisalam.Nie wiem co ma robic:/Boje sie jej bo ona jest z domu dziecka ma 16 lat i grozi jej poprawczak.Co mam robic?:((((pomocy

Gość w tym sluzie u mezczzyn
zagroz napisz kolezance ze jesli nie zostawi cie w spokoju pojdziesz na policje i nie zartujesz krotko na temat i zwiezowato jesli cie nie zostawi w spokoju zrob to tez tak kiedys mialam :O

Gość Pelnaslonca
Powiedzialam ze to mozna zglosic na policje a ona pff mi to wisi jedno pobicie mi nie zaszkodzi.

idz na policje. jestli naprawde czujesz sie zastraszona, to ona popelnila przestepstwo:o

Gość sonkisforju
Teksty współczesnej młodzieży mnie rozbawiły do łez:D ale..zachowałaś się bardzo dojrzale,nie dałaś się sprowokować. Pokaż jej,że jej zachowanie nie robi na Tobie żadnego wrażenia,nie okazuj strachu. Ignoruj ją. A jeśli najdzie Cię znowu idź na policje,nie zastanawiaj się. Wiesz kim są jej rodzice?

USTAWA z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny. Art. 190. 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.