Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papajaaa

z farbowanych czarnych na jasny brąz

Polecane posty

Gość papajaaa

witajcie moje naturalne włosy to jasny brąz od kilku lat farbuję włosy na czarno - 2 lata temu miałam już prawie swoje naturalne ale coś mnie podkusiło na pasemka - wyszło średnio więc znowu czarna farba poszła na głowę ale już nie mogę patrzeć na czarne wlosy i chciałabym mieć jaśniejsze włosy - nie myślę o blondzie ale chciałabym coś zbliżonego do mojego koloru. postanowiłam wyprubować w domu dekoloryzacji(preparat Colour B4. Hair colour remover extra strength by Scott Cornwall ) ale niewiele to dało, dzisiaj kupiłam farbę blond z garniera (wg opakowania z czarnego powinien wyjśc brąż ale nie dotyczy to chyba farbowanych włosów) i tak się zastanawiam czy rozjaśniacz może mi trochę ściągnąc ten czarny z włosów zeby potem chwycił ten bląd i ewentualnie wyszły brązowe??

Gość mika66
Hej, masz kilka rozwiązań: 1) robić co miesiąc cieniutkie, gęste pasemka i tak przejdziesz do brązu stopniowo, 2) pójść do fryzjera i zapłacić za profesjonalną dekoloryzacje(niszczy włoski) 3) nakładać farbe cały czas o ton jaśniejszą i takim sposobem również przejdziesz do brązu(wymaga czasu) mi samej aktualnie szamponetka ruda nie chce zejść, ale no cóż, musze czekać, aż troszke się spłucze i kłade blond:) A co do rozjaśniacza to nie wiem czy wiele pomoze, raczej zapytałam w salonie co można zrobić domowymi sposobami zeby wrócić do brąziku:) Pzdr.:)

Gość jaka presja olej to
lepeij nic nie kombinuj bo beda wygladaly jeszcze gorzej