Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filippa_eilhardt

Panny Młode 28 sierpnia 2010, czyli przyszłotygodniowe ;)

Polecane posty

Gość filippa_eilhardt

puk puk, drogie Panny Mlode z 28 sierpnia! Jak się czujecie? Dopada Was stres? Wszystko już przygotowane? u mnie właściwie tak, tylko rzeczywiście zaczyna się lekkie zdenerwowanie, ale jakże pozytywne! Pozdrawiam gorąco! :)

Gość fringilla
ja ślubuję 28go :) we Wrocławiu emocje coraz większe, ale wszystko już niemal gotowe..zleci raz dwa! pozdrawiam!

Gość pannamloda opole
ja tez jestem 28 sieprnia:) Czuje podekscytowanie i radosc ale i pojawia sie czasem zdenerwowanie jak na przyklad kiedy zobaczyla ten watek i zdalam sobie sprawe ze to juz tuz tuz... sprawy juz wszystkie zalatwione! :) Teraz tylko ostatnie formalnosci typu owoce,ciasta wodka i odbior kwiatow aha i musze zdecydowac o fryzurze! wow- a juz niedlugo bedzie po...:) pozdrawiam Was:)

Gość filippa_eilhardt
no własnie, już niedługo! czas leci szaleńczo! u mnie kwiaty już zamówione, fryzura dzisiaj była kombinowana :) makijaż zamówiony- jeszcze tylko kończę robić podziękowania dla gości. najlepszego! :)

Gość filippa_eilhardt
Dziewczyny, zaczyna się ostatni, przedślubny tydzień :) co jeszcze macie do zrobienia, do zalatwienia? no i najwazniejsze: jak się czujecie? u mnie odliczanie trwa :) miłego dnia Wam życzę!