Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana,asw

Czy moj ojciec moze sprawdzic gdie byłam pomozcie ?

Polecane posty

Gość zalamana,asw

Nie pozwolil mi jecahc z chlopakiem na waacje i postanowilam ze pojade. Rodicow nie bylo w domu na 2 tyg wiec postanowilam ze w tym czasie pojade ale iespodziewanie ojciec wrocil do domu. Ja powiedziałam ze pojechalam ze znajomymi na slowacje. Czy on moze teraz sprawdzic w jakis pososb gdzi ebyłam ?

Gość efbdskjcnkcdcdsc
Yyy a wszczepiał ci jakiś czip albo sondę? Przecież nikt cie nie śledzi żeby znać każdy twój krok

tak, pojedzie na slowacj i przejzy wszystkie kamery na miescie i jak cie na nich nie bedzie, to ci spierze tylek!!

Robiąc wywiad wśród znajomych, na przykład :) A ile masz lat, że takie cyrki odstawiasz?

Gość zalamana,asw
18 lat , moze spradzic poprzez polaczenia telefoniczne czy cos ? ja mam na karte a z mama sie kontatowałam ona ma na abonament moze to jakos sprawdzic ?

Gość Anka z Poznania
Dziewczyno, uspokój się najpierw. Zdenerwowanie nie sprzyja mysleniu. Ojciec nei moze sprawdzić Twoich połączeń, chyba, że weźmie Twój telefon, na którym one jeszcze widnieją. Jeśli masz telefon na kartę, to nie dostajesz rachunku i bilingów, prawda ?? Wyluzuj, bo widzisz co się dzieje. Jak mówi stare przysłowie pszczół " na złodzieju czapka gore". Zinterpretuj to sobie sama :) Uspokój się, pomyśl, co robiłaś z chłopakiem na wyjeździe, jak Wam było, przygotuj książki i zeszyty do szkoły, kup sobie nową torbę i wyluzuj.

Gość no pewnie że może
wystarczy że zamówi bilingi rozmów:)

Gość zalamana,asw
moich bilingow nie me zamowic bo ja mam na karte. Ale moj epytanie brzmi czy moze sprawdzic to w jakis posob ze zadzwoni do ery i sprawdzi gdzie wychodzily polaczenia mojej mamy ? czy tam tylko numer bedzie podoany , jest on w stanie sprawdzic to w jakim panstwie byłam ?

Jeżeli mama dzwoniła, to na rachunku powinny pojawić się połączenia z innym krajem, bo są droższe i zawsze wyszczególniane.

Gość zalamana,asw
tak dzwoniła :( czyli da sie to w ten sposob sprawdzic tak ?

Gość Anka z Poznania
Laska, nie czytasz tego, co Ci ludzie piszą. Nie moze tego sprawdzić, bo mu nie powiedzą, rozumiesz ??? Nie powiedzą, bo nie mają takiego prawa. No chyba, że ma wejścia w służbach specjalnych. Jedynie prokurator moze nakazać sprawdzenie bilingów. No chyba, że Twój stary jest prokuratorem ??

Gość zalamana,asw
ale na niego jest telefon matki.. na jego firme

kurde co wy gadacie. jesli mama ma telefon na bonament to dlaczego nie bdzie mogla wyciagnac bilingu ?:D na karte nie .. ale nie o to jej chodzi .. bo co z jej karty by wywnioskowali nic.

Tak jak pisałam, rozmowy z zagranicą są droższe i dlatego wyszczególniane. Pojawiają się na każdym bilingu i wcale tata nie musi być prokuratorem :)

Gość artykuł na wp
dziwne ze ze znajomymi mmozesz jechac a z chłopakiem nie. ile ty masz lat?

Gość Anka z Poznania
No to ma prokuratorskie zapędy, ten tatusiek :o Ale co się zamartwiasz na zapas ??

Gość strefasmierci
przeciez jak mama dzwonila na twój telefon jak bylas za granicą to nie placi więcej!!! Nikt sie nie dowie, chyba ze Ty dzwonilas i jakos twoj biling sprawdzą , bo niby mialas miec drozej. Przeciez twoja mama nie dzwonila na slowacki numer tylko twój z pl.

Gość strefasmierci
a jak beda miec pretensje to pokaz im dowodzik i zapytaj co oni robili w twoim wieku

Gość strarara
Ale to Ty pojechałaś na słowację czy oni myślą że Ty byłaś na Słowacji? A czemu mają w ogóle zacząć podejrzewać, że ich oszukałaś.