Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezplodny36lat

Siostra-samotna matka!

Polecane posty

Gość bezplodny36lat

Jedno pytanie czy ja, jako czlowiek ktory nigdy nie bedzie mogl miec dzieci i ktory z wlasnej woli chce-powinnem zastapic ojca siostrzencowi? Problem w tym ze moja siostra czasem pozwoli mi gdzies malego zabrac jak chce tylko od niego odpoczac. Ale zebym mial takie same prawo jak ona to juz nie.

Gość bogracz
pojebało cie? chcesz byc prawnym ojcem dziecka swojej siostry? o matko. w zyciu bym sie nie zgodziła na takie kazirodztwo.

Gość bele de jour
chyba cie pogielo:o

Gość bezplodny36lat
Nie mowie ze chce byc prawnym ojcem jej dziecka, ale chce miec takie same prawa jakie ma ojciec? Sam wlasnych dzieci miec nie moge, a skoro ona mieszka u mnie(w domu po naszych rodzicach) to chyba naturalne ze chce dawac dziecku rowniez zakazy i nakazy. Tylko ona daje dziecko do opieki wtedy kiedy chce miec chwile spokoju.

Gość bogracz
to nie godz sie na to by ci podrzucała dziecko jak ne chcesz. ale nie masz prawa miec zadnych praw.z astanow sie chłopie!!! a nazkazy i zakazy takze jako wujek mozesz dawac a nie prawny opiekun. powaliło cie do konca? w zyciu bym sie nie zgodziła.

Gość Wybacz ale Ty chyba masz
coś z głową.Chcesz mieć takie samo prawo do dziecka jakbyś był jego ojcem?!Chłopiec ma ojca,a że rodzicom się nieułożyło to już innna bajka.Siostra jak będzie chciała to sama poprosi Cię o pomoc,radę.Jednak nie musi robić tak jak Ty jej będziesz radził. Piszesz,że jesteś bezpłodny ale nic na temat tego czy masz żonę,dziewczynę.Chyba nie i dlatego chcesz żyć życiem siostry i jej dziecka.Ułóż sobie życie a nie mieszaj w głowie dziecku.

Gość bezplodny36lat
Mialem dwie zony, jedna ode mnie odeszla gdy dowiedziala sie o braku mojej meskosci a druga dlatego ze nie powiedzialem jej o swojej chorobie. Moze i ma ojca, ale ten ojciec istnieje tylko w papierach. Chlopiec ma 6 lat, rodzice rozstali sie gdy mial dwa, z reszta maly nosi nazwisko naszej rodziny.

Gość bele de jour
prosze cie powiedz, ze to prowo bo niedobrze mi jak cie czytam

Gość Wybacz ale Ty chyba masz
Twoja bezpłodność nie była jedynym powodem rozwodów.Mogliście adoptować dzieci.Tyle par nie może mieć dzieci i adoptują i stwarzają szczęśliwy dom maluchom.Masz chyba zapędy dyktatorskie.I jakim cudem dom po rodzicach należy tylko do Ciebie?

Gość bezplodny36lat
Owszem to nie byly jedyne powody rozwodow, pierwsza zona chciala adoptowac dziecko ale mnie bylo trudno sie przelamac, to jednak byloby obce dziecko i nie byloby ze mna nawet spokrewnione a ta sytuacja jest inna. Jesli chodzi po dom to rodzice przepisali go na mnie ale siostra moze spokojnie u mnie mieszkac, przeciez jej nie wyrzucam.

Gość jesteś chory psychicznie
debilu.

Gość ja bym ci tak wpierdolił żebyś
głupek.

Gość walnij się w głowe człowieku
dziecko nie twoje, ty tylko wujek[mozesz byc bardzo dobry wujek] jak chcesz.

Gość o ty w morde
jesteś chory człowieku. do psychiatry, lecz się.

Gość to prowokacja prawda??
nie sądze żeby ktoś był tak głupi.