Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rice_Bunny

SUKIENKA na WESELE !

Polecane posty

Gość Rice_Bunny

Czesc forumowiczki;) Przychodzę tutaj z zapytaniem, którą byście mi doradziły sukienkę Ta mi się bardzo podoba, nie znalazłam jak do tej pory sukienki która bardziej by mi się spodobała.. Link podaję tutaj: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.114.1.4.1.&;pr=41765 chodzi o kolor, b. mi się podoba koralowy, ale nie wiem czy nie za odważna dla mnie? czarna- wiadomo uniwersalna;) ale nie bede zbytnio się wyróżniać z tłumu... nie chodzi w sumie o wyróżnianie się, ale chciałabym w tym dniu wyglądać wyjątkowo:) z racji tego, że na weselu byłam jakieś 12 lat temu.. :( acha i idę jako osoba tow. i mam 22 lata:) dzieki za pomoc z góry:) pozdrawiam:*

Gość Rice_Bunny
dlaczego niby??

Gość taka tam..........
zbyt mało elegancka...tym bardziej ze z dzianiny

Gość Rice_Bunny
tamta to w życiu sie nie nadaje :P link coś sie zepsuł, bo chodziło mi o te dwie co przed chwila wysłałam :):) koralowa i czarna:) troche mnie cena straszy, ale myślę, że warto:)

Kurcze, sukienka nawet, nawet, ale z bonprixu w życiu bym nie kupiła. Wszystko co do tej pory kupiłam w bonprixie wygląda ładnie tylko w katalogu. W rzeczywistości wszystkie te rzeczy to brzydkie szmatki :( Ja z bonprixu już nigdy niczego nie zamówię :(

nie ryzykowałabym z sukienką na wesele kupowaną w bonprox 1- na dostawę czeka się nawet do 2 msc 2- zamówione rzeczy często nie przychodzą 3- rozmiarówka jest zawyżona, przez co ciężko dobrać swoj rozmiar

Gość Rice_Bunny
nie no moje koleżanki zamawiają bardzo często i to naprawdę ładne ciuszki :)

Gość nie kupuj tej sukienki
na zdjeciu wyglada slicznie ale w rzeczywistości to szmata :o Zamowilam ja tez na wesele, rozmiar S i mimo ze mam 168cm wzrostu sukienka sięga prawie do kostek :o poza tym wygląda jak sprana szmata

Gość Rice_Bunny
z rozmiarem wiem, że trzeba zamawiać rozmiar mniejszy od swojego. Ale dobra, pytanie brzmi która ładniejsza? a nie o firmę.. :)

Gość Rice_Bunny
koleżanko, a mogłabyś podesłać mi na maila zdjecie naturalne tej sukienki ? np. na sobie (oczywiscie wytniesz głowę:))

Gość Rice_Bunny
ta koralowa też bardziej mi podchodzi ;) no nie wiem nie wiem.. szkoda że na żywo jej zobaczyc nie mogę.. a i wesele za niecałe 2 miechy ;)

Gość drdgfgh
autorko ja kupilam identyczna zfajnego materialu za 40zl w sklepie z jakiej miejscowosci jestes ?

Ta czarna taka zwykła się wydaje. A ten koralowy kolor jest ładny, ożywia, na wesele bardziej by mi odpowiadał. W końcu wesele to nie pogrzeb, żeby na czarno pójść :)

Gość Rice_Bunny
niedaleko Wrocławia :)