Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzuteczkaa

Czy kobietom imponuje,jak ich facet umie się bić?

Polecane posty

Gość gośćp
Dużo też i od szczęścia zależy na kogo się trafi, i na ilu.

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gość
Kiedyś facet mi powiedział, że nie chciałby spotkać idąc ze mną mojego byłego. Spytalam dlaczego, śmiejąc się odpowiedział, że nie chciałby od niego dostać. W ogóle kilka razy wychodząc razem spytał czy tam gdzie idziemy nie będzie mojego ex. Przestałam go za to szanować.

Gość gość
A ja napiszę tak, nie zaczepia was 5 dresów tylko idziecie ulicą podchodzi koleś i klepie cię w tyłek śmieje się i idzie dalej, co wtedy powinien zrobić twój facet? Słownie rozwiązać sytuację? Wytłumaczyć że tak nie wolno:) Dla mnie jest tylko jedno rozwiązanie, dać gościowi w mordę, i wszystko jedno czy jest dwa razy większy.

Gość gość
Trzeba umieć ocenić sytuację czy to są rzeczywiście faceci z ulicy czy pipki z siłki ktore atakują w grupie słabsze pipki. Najlepszą obroną jest atak, kozak dostaje dwa szybkie i reszta siedzi cicho. Ale to działa jak idziesz dalej i znikasz, jak to jest w klubie możesz być pewny że po 3 piwach nabiorą odwagi i wrócą z kijami.