Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola,,,;;./;,

ja nie wiem co ja mam robic:(:(

Polecane posty

Gość ola,,,;;./;,

Mam 19 lat, jestem od dwoch lat w zwiazku. Pewnie mi nie uwierzycie ale bardzo kocham mojego chlopaka i chcielibysmy juz zostac ze soba na stale. Jednak jest to moj pierwszy tak powazny zwiazek i on jest pierwszym facetem z ktorym wspolzylam. I wlasnie tu zaczyna sie problem bo strasznie kusi mnie sprobowac tego z kim innym ale nie stracic mojego skarba:( strasznie zle sie z tym czuje bo mam ochote na jego najlepszego kumpla a ze czesto sie widujemy to bylby problem tak poprostu wymazac go z pamieci:( nie moge zdradzic mojego chlopaka, wiem ze jak to zrobie to nie bede potrafila go oklamywac i mu o tym powiem a wtedy z nami koniec:( nie chce teo, bardzo sie boje:( jak mam wyrzucic z siebie takie mysli?:( to mnie przerasta:(

Gość ola,,,;;./;,
up

Gość nigdy nie nie nie
nie rob tego!!!! takie uczucie ze chcesz to zrobic z kims innym w koncu ci przejdzie. mialam tak samo. chcialam to zrobic z kolega z klasy a przeciez mialam chlopaka. z czasem mi przeszlo i teraz jestem szczesliwa:)

Gość ola,,,;;./;,
no wlasnie ja takie uczucie juz mialam na poczatku jak zaczelismy wspolzyc ze soba, potem przeszlo a teraz znow wrocilo i akurat padlo na jego najlepszego kumpla;(:(

Gość hjvddf
ale jestescie glupie. kochacie swoich facetow a myslicie o seksie z innymi? hehe i jescze chwalicie sie tym na forum brawooo dla was..

Gość nigdy nie nie nie
wiem kochana co to znaczy. musisz wytrzymac z tym. napewno bylo ci lepiej jak o nim zapomnialas ale to sie powotorzylo.. pomysl sobie tak: zrobisz to z tym kolega, twoj chlopak cie przez to rzuci no a kolega chcial sie tylko toba zabawic i nie ma mowy o zwiazku i zostajesz wtedy sama. napewno tego bys nie chciala. pomysl ze takie bede konsekwencje i moze wtedy te pragnienie minie

Gość nigdy nie nie nie
my nie jestesmy wyjatkami. niestety to sie zdarza wielu osobom.. okropne ale jestesmy tylko ludzmi :(

a to nie jest trochę tak że jak myślisz o seksie z innym to znaczy że z tym coś jest nie tak.... może czegoś Ci brakuje....

Gość drdgfgh
czesćć mialam taki sam problem jezeli chcesz porozmawiac to wejdz na www.forumdlainteligentnych.pun.pl ja roziwazalam juz swoj problem wejdz w zycie uczuciowe . TUtaj cie zjada.

Gość ola,,,;;./;,
nie to nie jest tak ze z tym chlopakiem jest cos nie tak. Tylko ze ja robilam to tylko z nim i kusi zeby sprobowac czegos nowego, z nim jest cudownie ale jednak kusi:( Na poczatku kusilo tak ogolnie obojetnie z kim, tzn nie mialam konkretnej osoby a teraz ten kolega:( chociaz wczesniej tez go juz znalam ale dopiero teraz zaczelo tak kusic do niego

Gość stoper 78
kup se menażkę i walnij się w czaszkę Pozdro

Gość ola,,,;;./;,
aha dzieki za rade;/