Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuknięta ...................

jestem nie normalna - wszystko mnie stresuje

Polecane posty

nawet wychodzenie z domu ... jestem ładna ... ale ubieram sie strasznie jeansy i jakas wyciągnieta bluzka ... kiedy ubiore sie elegancko czuje sie dziwnie ... nie lubie jak faceci sie za mna ogladaja ... podobają sie mi wysokie buty a jak je ubiore ... czuje sie jakbym koslawo chodziła ... i szybko wracam do adidasków głowe mam zawsze w dol ... mam az tak niska samoocene .... ze stresuje mnie to jak sie za mna ogladaja i zagaduja

up

Gość stuknięta ..................
dzieki za dobitke

Gość mnie też wkurwia angielski
tez tak czasem mam. denerwują mnie sąsiedzi, nie lubie ich spotykać. lubie obcasy, a jednak też wkurza mnie czyjs wzrok na sobie.

jak sie pozbyc tego uczucia

Gość powielasz bzdury
nie z przymiotnikami piszemy łącznie, jak już to nienormalna ;)

Gość mnie też wkurwia angielski
polubić i olewatorsko podchodzić do takich rzeczy ;)

tylko ja odczuwam diwne spięcie ....

Gość jaaaagodaa
To pewnie fobia spoleczna. Ja tez tak mam, z tym, ze o wiele gorzej. Paralizowaly mnie wszystkie sytuacje spoleczne. No i teraz probuje sie z tego wyleczyc.

Gość mam to samo i wiem jak to jest
żyć mi sie nie chce przez to

to jest irytujące ..... czuje w dodatku jakieś styki ... po alkoholu czuje sie wtedy pewna siebie

Gość SAMAMA MAMAMMA
pOWIEM wam mialam tak samo.Pomogla mi 1 rzecz.BIERZECIE Magnez B6.Nprawde pomaga. Ma za dzialanie podrazniac nerwy i nie odczuwacie stresu i macie odbre samopoczucie. Myslalam ze dl amnie nie ma juz ratunku. Dzis jest ok.Bylam z kolzezanami a spacerku z dziecmi naszymi i nie odczuwalam wogole stresu.

SAMAMA MAMAMMA a bierzesz codziennie te witaminy magnez i b6 ??? bo ja mam takie tabletki ... ale biore tylko jak mam gdzies wyjsc i cos zalatwic i nic nie pomaga ... styki i drżenie rąk i ciała

Gość ,,ja tez tak mam,,,
i do tego mdlosci jak musze gdzies wyjsc:/ ale czas z tym skonczyc ide w czwartek do lekarza

Gość SAMAMA MAMAMMA
zACZELAM BRAC OD WCZORAJ.Ale zauwazylam zmiane w swoim zachowaniu.Narazie jest dzien i jest ok.Ale zobaczymy jak bedzie wieczorem czy mnie atak nie zlapie.Ostatnio wieczorami myslalam ze zejde z tego swiata.Ale jakos przezylam.Wzoraj juz bylo o wiele lepiej wieczorem. Ja mam tez gluie natretne mysli spowodowane samotnoscia,i brakiem 2 osoby.Brak wsparcia psychicznego.

ja mam drugą połówkę ... mimo to stresuje mnie spojrzenie innych osob

Gość to nie fobia społeczna
tylko brak pewności siebie i niska samoocena! najlepszym lekarstwem jest podjęcie jakiejś dodatkowej pracy lub musisz znaleźć dobie jakieś habby (nie wiem w jakim wieku jesteś) Nie będziesz miała wtedy czasu na rozmyślenia wiec sama nie będziesz się nakręcać !

dzis mi tak rece lataja bo mam cos zalatwic ze masakra

Gość to nie fobia społeczna
to może przebadaj sobie hormony ! może masz chorą tarczyce

Gość SAMAMA MAMAMMA
Ja si sama nakrecam bo jestem sama z malym zieckiem non stop.Staram sie pozno wracac do domu zeby jak najszybciej pojsc spac.Choc i tak mam prblemy ze snem. mieszkamy same.

Gość wiem że to tylko
słowa, łatwo pisać/mówić a gorzej z realizacją ! ale zacznij żyć dla siebie, zacznij w siebie inwestować, zapisz się na jakieś dodatkowe zajęcia ? jeśli masz taką możliwość. znajdz odskocznie od szarej codzienności. Może zapisz dziecko na jakieś zajęcia, tam na pewno poznasz inne matki, może się z kimś zaprzyjaźnisz ...

Gość SAMAMA MAMAMMA
Ja mam dobra koleznake z ktora spotykamy sie codziennie i spedzamy duzo czasu razem.Dziecko jest za male ma 1,5 roku.Narazie siedze wdomu nie pracuje.Njagorzej mam wieczorem jak jestem sama, mala spi i mam jakies jazdy w glowie.

Gość głowa do góryy
ciesz się że nie jesteś facetem bo kobietą to uchodzi (niska samoocena) za normalne a facet musi być facetem w przeciwnym razie skazany jest na samotność :O

Gość zacznij liczyć na siebie
pewnie tak, ale może potrzebujesz czegoś nowego, a nie codziennych dyskusji z jedną koleżanką ? może same siebie nakrecacie! ? a wieczorem... może dobra książka itd... może tak uda ci sie nad tym nie rozmyślać ..

Gość SAMAMA MAMAMMA
Nie nakrecamy sie.Ona ma meza.Ja jestem sama.

Gość MI pomógł taki lek
propranolol.niweluje objawy nerwicy...zero stresu...zycie jak z bajki.do lekarza z tymi nerwicami ! pozdrawiam

O, o, mogę się podpisać, bo nie lubię np. chodzić w obcasach i krótkich kieckach czy dekoltach, bo czuję się wtedy jak kawał mięcha na wystawie w sklepie. I te obleśne uśmiechy spoconych, wyposzczonych facetów.:O