Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda z mózgu!!!:(

czy lubicie jak facet sie na was spuszcza ?

Polecane posty

Gość woda z mózgu!!!:(

Gość nie bo wtedy cała się kleje

Gość kalim
nie i nie wiem dlaczego :P

ja tam lubie na brzuszek a jak styłu to na pope i plecki...pozniej on mnie wyciera i sie nie kleje ....:):):):):)

Gość a taka jedna24yyyyyy
moj tez pszucza mi sie na piersi na buzke i do buzki ..na plecki, pupke..wszedzie w zasadzie;)

No właśnie niedawno spróbowałam do buzi. Fuj ! Nie wim jak komuś to się może podobać. Sama perspektywa mnie podnieca i sama się o to prosiłam ale o mało się nie zakrztusiłam więc raczej to sobie daruje

Gość a taka jedna24yyyyyy
mnie to nie przeszkadza jak dla mnie jest bezsmakowe jak ktos kiedys napisał jak krochmal:P nie przeszkadza mi to;)

Gość troskliwaaaaa
Haha... ale macie narąbane w głowach... :/

jak sie kleisz to trzeba sie umyc. Ja uwielbiam mojej narzeczonej spuszczac sie w tylko, na cycki, na twarz. A jak robi loda to nie raz sama polknie :) Jak w zwiazku jest taki seks to faceci czyli my nie szukamy nic na boku a jak denny lezysz jak kloda to 100% kochanke trzeba miec

Gość troskliwaaaaa
Nie możecie zostawiać takich rzeczy w sypialni, tylko wywlekać je na forum? :D

Troskliwaaaa nie bądź taka cnotka. jak ci się to nie podoba to po co u diabła wchodzisz na forum erotyczne i na taki temat ? Chyba dokładnie jest napisane o co chodzi

Nie wiem tez co takiego obrzydliwego jest kiedy On konczy w waszych ustach. Ja w ogole lubię czuc Jego sperme na sobie, a szczegolnie w ustach :) Mala rada, jesli smak spermy wam przeszkadza, postrajcie sie aby wytrysk mial miejsce w gardle, juz z ajezykiem, wtedy nie czuc zadnego smaku ;)

Gość sonia.. :)
Sok ananasowy sprawia, ze sperma jest slodka. Sposob sprawdzony - pocelam. :) Rowniez mozna byc przebiegla lisica i podstawiac go pod nos nic nie podejrzewajacem u mezpwi... Hie, hie, hie... ]:->

Gość sonia... :)
Spróbuj sama. Najwygodniej jest jak robisz zakupy i mieszkacie razem. Wystarczy kupować tylko i wyłącznie właśnie sok ananasowy zamiast jakiś innych napoi. Z czasem zauważysz różnicę. :)

prawda z tym ananasem, ale nbie tylko- wszystkie owoce poprawiaja smak spermy, rozniez nie jedzenie lub malych ilosci miesa tez ma na to wplyw pozytywny a np palenie ( negatywny)

Gość rumunski uwodziciel
"Nie ogłuchłaś to i nie oślepniesz" No to wiadomo już gdzie :)

tak uwielbiam to,lubię patrzeć jak facet spuszcza sie na mnie,uwielbiam zapach spermy i jej smak(w usta)......wszystko musi być przypieczętowane bliskością,miłością i wzajemną akceptacją i zaufaniem.Jeśli kobieta kocha swojego mężczyzne to uwielbia każdą bliskośc i sex na wszystkie możliwe sposoby....Ja byłam z mężem 20 lat....i nie miałam satysfakcji z miłości i sexu...nie mówiłam o tym,aby go nie ranić i to był ogromny błąd,bo sex jest ważny i fantazje,urozmaicenia wszelkie...Dzisiaj jestem z cudownym facetem!!!!!sex to najcudowniejsza sprawa na świecie!!!!!polecam kobietki,nie obawiajcie się miłosci oralnej,kochajcie swoich męzczyzn najpiękniej jak to możliwe:)a jego sperma na piersiach,pupie,brzuszku,twarzy to poprostu rozkosz:)....bo go kochasz i uwielbiasz :) a wtedy ON jest przeszczesliwy a Ty czujesz się cudownie i rozkosznie w jego silnych ramionach.....pozdrawiam.

tak, gosiak ma racje :) ... kochajcie dziewczyny swoich chlopakow :)... najlepiej jak umiecie ;)

Gość gość
Ja zebym mogla to bym sie facetowi do buzi sposcila i niech sproboje jak ten jego produkt smakuje a pozniej niech mnie czestuje

tak gosciu, masz racje :) .... szkoda, ze nie mozesz tego zrobic ::(

Gość hanter
sprobujcie podczas robienia wspolnego jedzenia np, deser lub salatka, jak facet spuszcza sie do miski, a kobieta daje swoje soczki do smaku i potem to razem jedzą.

Gość do gościa
Możesz spuścić faceta do jego ust. Niech zarzuci nogi za głowę to będzie miał członka nad swoją twarzą i niech się spuści na twarz. robiłem to wielokrotnie Zona sama mnie do tego namawia. Raz ona mi trzepie raz ja w wytryskiem na moją twarz.

Gość Spermojadka
ja uwielbiam, jak mi się spuszcza do ryja:)

Gość gość
Ja lubię na cycuszki jak dziewczyna dokańcza ręką. A później mówi ale dużo! To ją wyraźnie podnieca

Gość gość
Ja lubię na cycuszki jak dziewczyna dokańcza ręką. A później mówi ale dużo! To ją wyraźnie podnieca

Gość gość

Gość gość
Żona nie weźmie do buzi bo ją brzydzi. Kochanka za to domaga sie żebym się spóścił do buzi bo lubi smak spermy. Każdy ma jakś fetysz