Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znana pod przykrywką:)

co się stało z icemanem24xxxx???

Polecane posty

O nie, nie. Duża jestem, bardzo duża. Stronę(albo dwie) wcześniej zresztą przyznałam się jaki rozmiar gatek noszę :p

wiem że wielkości spadochronu:P czytałem nic nie umknęło mojej uwadze:P przy moim 1.87 na pewno jesteś mała a więc...?:P

Żaden nowy gołąb nie przyleciał. Ty się może u siebie zamelduj :p Czy mi się wydaje czy Ty mnie właśnie przed chwilą zapytałeś o zdanie? :p Chyba zapomniałeś kim jestem :p

Twój gołąb tez nawalił:P zapomniałaś że ja na kafe muszę dbać o swój wizerunek grzecznego i kulturalnego faceta:P w realu bym się nie pytał o zdanie:D

Trzeba gołębie dokarmić :p Wysłałam innego z tym samym listem, może doleci. Ty mi pokaż gdzie Ty tu jesteś kulturalny i grzeczny :p :D

tego gołębia co mi wysłałaś to ja już miałem:P na niego już dwa swoje puściłem podobne lecz nie do końca o takiej samej treści:P

Czyli to Ty swoich gołębi nie dokarmiasz i nie dolatują :p Ja to zgłoszę do towarzystwa opieki nad zwierzętami ;)

Ice, czy mój gołąb doleciał czy będę musiała sięgnąć do spiżarni i napoić go Red Bullem :p

Witam, i gdzie ten zimny dran???:) Mila w dotyku, zasilacz sie nazywa...czyzby kabelek sie stopil? U mnie tak sie zrobilo a nie mam czasu zamowic nowy:O

Czesc Kochana 👄 No ale za to zamiast masazu stop, dzieki tej wtyczce, robilam masaz/e czego innego :) tak wiec jestem z siebie dumna ;)

Wiem, ze to sie zasilacz nazywa, ja mowie o jego czesci. Kabelek sie nie stopil, jeden z ducikow, ktore w ilosci hurtowej znajduja sie w kablu sie urwal, no moze kilka ;) :P ale moj Pan juz wszystko naprawil :) I jest git :)

Acha, mnie tez na poczatku kabelki wychodzily:D zakleilam tasma izolacyjna , ale dlugo nie wytrzymalo:)

"ja na kafe muszę dbać o swój wizerunek grzecznego i kulturalnego faceta" Jaki zimny drań? Grzeczny i kulturalny facet przecież :p Miła Ty mi tu nie opowiadaj o masażach :p Żadnych :p Co my byśmy bez tych Panów zrobiły? :p :D