Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niktwazny1

Jaki test ciążowy?

Polecane posty

Gość niktwazny1

Pewnie było miliony takich tematów ale zapytam. Jaki zrobić test? jestem 7 dni po 'stosunku', moj chlopak nie spuścił sie we mnie ale pewnosci nie ma, za tem jaki test jest najlepszy? Dodam, że miałam okres 10 lub 11 lipca a następny 9 sierpnia czyli moj cykl trwa 29/30 dni a owulacja jest mniej wiecej w srodku czyli po 14/15 dniach wiec duza mozliwosc na zajscie? 13 sierpien to był 5 dzien cyklu, owulacja jest mneij wiecej 14/15 dni od nastepnej planowanej miesiaczki, czyli mi wypadałoby dopiero na 23/24 sierpnia. Wiem jeszcze ze plemniki zyja od 2 do 4 dni wiec wahanie na 19.. ale to chyba duzo jak wspolzylismy 13 sierpnia, co sądzicie? 13 sierpnia byłam dokładnie dzień po okresie, trwał on dokładnie 4 dni i w regularnym odstępie od poprzedniego.

Gość niktwazny1
co sądzicie?

Jeśli masz regularne cykle, a owulacja rzeczywiście wypada w 14/15 dniu, to nie masz się czego obawiać, to był dzień niepłodny. Jest za wcześnie, aby robić test (one wskazują ew ciążę najwcześniej 6-7 dni od zapłodnienia-owulacji, a naprawdę wiarygodne są dopiero w dniu spodziewanej miesiączki). Podobno quick vue jest najbardziej czuły.

Gość ggtt
Quick Vue jes taki sam jak większość testów- czyli nalezy go robić w dniu spodziewanej@ ...