Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodupy126

jestem do dupy

Polecane posty

Gość dodupy126

Ku*wa ! Są wakacje a ja siedze w domu, gdy do kogos pisze kazdy mowi ze nie ma czasu ze tyle ma spraw do zalatwienia, nie mam choc jednej osoby ktora zawsze by mnie wspierała i byla dla mnie zawsze kiedy ją potrzebuje.. co jest ze mną nie tak?! czy ja tak duzo wymagam?! nie wytrzymuje juz.. ;(

Gość no to zakladaj stringi i na pl
aze

Gość djiadja
a ile masz lat? Bo ja 20 skonczone i tez wiekszosc wakacji spedzilam w domu, chlopaka nie mam nie szukam na sile, mialam kilku :/ wiesz tez tak mialam ze jak pisalam do panny jest z tej samej miejscowosci co ja mowila ze nie ma czasu, wiec ja olalam i juz nie pisze, posluchaj daj sobie spokoj nie lam sie wejdz sobie na www.czateria.pl poznasz ciekawe osoby :) ja mialam kilku chlopakow z tego portalu :)

Gość dodupy126
mam 16 lat i brak ochoty zyc ;(

Gość chłopak 24 lata
jak chcesz ja dzisiaj jadę na maraton do Wrocławia, tylko że to męski noc filmowy, same sensacyjne:) ale nie mam z kim jechać, wszyscy znajomi mają dziewczyny, czy zony, czy tam inne. A ja niedawno się rozstałem i również przychodzę z pracy i siedze w mieszkaniu:(

Gość dodupy126
Ja juz nie mam sily , nie wiem co ze sobą zrobic, jak tych znajomych poznac.. ;((