Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiaanuŚ

Zerwałam z chłopakiem bo się boję że bd taki jak jego ojciec...

Polecane posty

Gość DiaanuŚ

Tzn jego Ś.P ojciec był alkoholikiem... Bił jego i jego matkę i wgl... W dodatku jego dziadek też pił... Dziadka brat też... Jego ojca kuzyn też pije... Zaj**iście się tego boję... Wg mnie jeżeli on miał taką trochę patologiczną rodzinę to właśnie tym bardziej nie powinien pić... Znaczy on nie ma tak że pije niewiadomo ile ale po prostu wcześniej zawsze jak był po za domem to musiał wypić przynajmniej jego piwko nom bo jakby to wyglądało że wszyscy pija a on nie... W sumie przez jakieś 2 tyg nie pił bo go o to poprosiłam ale wtedy ja też mialam nie pić w sumie mi to lotto bo ja piję tylko na jakiejś zabawie i to nie duużo ... ale w tą niedzielę jest u mnie festyn i mi powiedział że się musi na pić bo nie umie się bawić bez %... POMÓŻCIE

Gość DiaanuŚ
nie że chleje tylko noo piwko dziennie musi wypić.. znaczy jaak go poprosiłam to nie pił ale na zabawie jakiejś to musi.. ejj nie wiem co mam robić..

Gość Alejandro223
zrobiłaś głupote najwieksza jaka moglas .... pamietaj ze wlasnie osoby ktore takie cos doswadczyly nie beda postepowaly, pewnie chlopak w domu sie napatrzyl na zlo... a teraz ty mu wyjebke zrobilas.... ach te dziewczyny sa takie pusteee !

To ty masz głupia kobieto problem, a nie twój były chłopak, ale problem z głową masz. "piwko dziennie musi wypić", jakbym miał na taką babę, co by mi piwa żałowała, trafić to już wolał bym do końca życia być prawiczkiem.

Gość chalwa waniliowa
a wytlumaczylas mu chociaz powod zerwania? zreszta, chyba nic do niego nie czujesz wiec moze lepiej ze zerwalas

Gość DiaanuŚ
noo co jeszcze ? jakby tak nie postępował to by nie pił a nie kurwa na każdej imprezie musi się napić bo nie wytrzyma bez tego !

Gość Kafeterianka252
bd to skrót od bardzo dobry. Nie wiem po co to w temacie umiesciłas...

Gość ja tak mam moja babcia
miala meza alkoholika, moja mama też-na szczęście juz sie z nim rozwodzi i z tego wzgledu, ze wiem, ze historia lubi sie powtarzac nigdy nie zwiaze sie z chlopakiem, ktory lubi wypic, nie wiem to jakis uraz-nie chcialabym kiedys przezywac tego co teraz-juz wolalabym byc sama:o

Gość DiaanuŚ
Dzięki że chociaż Ty po mnie nie jedziesz... :)