Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolo62067@o2.pl

jaki prezent dla Rodziców?

Polecane posty

Gość kasiak1987
Ja Ci powiem szczerze że jak oglądam z narzeczonym te gówienka na allegro to stwierdziliśmy że to żenada. Moi i jego rodzice na pewno by takiego czegoś nie chcieli dlatego kupuje dwa wielkie kosze ze słodyczami i winę n za dwa płacimy 240zł i do tego podziękowania na papirusie. Uważam , że jest to bardziej praktyczny prezent niż te pierdołki, które wyglądają jak z bazaru a kosztują nie wiadomo ile.

Gość lolo62067@o2.pl
Też był taki pomysł a to kupiliście wszystko osobno?

Gość kasiak1987
zamówiliśmy w sklepie alma 2 kosze podaliśmy wartość jednego kosza i wybraliśmy słodycze wino oni pięknie nam to zapakują i do tego te podziękowania na papirusie zamawiane z allegro.

Gość 8348374834
nie zgadzam sie, uwazam, ze koszte to wiocha, rodzice sa tak bliscy, ze ja bym sie wstydzila dac kosze jak dla jakiegos lekarza czy adwokata w podziekowaniu:O to ma byc cos od serca wiec lepsze sa juz te serca z wytloczonymi podziekowaniami, przynajmniej zostanie pamiatka i rodzice beda sobie to wspominali.

Gość kasiak1987
Sory ale moi rodzice nawet nie mieli by gdzie tego postawić wszędzie piękne wazony ładne stylowe meble a tu takie gówno. A podziękowania zostaną bo są na papirusie w drewnianej ramce, a kosz jest rzeczą praktyczną i pożyteczna. Zresztą jak moja mam zobaczyła te pierdołki na allegro to powiedziała, że ona takiego czegoś dostać by nie chciała i ja też.

Mój mąż dal rodzicom zdjecie jak byl maly 20 x 30 cm z tekstem Dziekuje Kochani rodzice z tyle dni ile zyl . KUpilismy jeszcze wina , i kubki. Tez widizlam u znajomych album od urodzenia do teraz . Takie cos to pamiatka na cale zycie.

Gość lokatka
my kupilismy takie fajne duze drewniane albumy (na 200 zdjec), i sami powybieralismy najlepsze zdjecia - od narodzin praktycznie, do chwili obecnej i zostawilismy jeszcze miejsce na kolejne zdjecia (chocby ze slubu i wesela a potem ewentualne wnuki :P ) rodzice byli zachwyceni, taki dosc osobisty prezent, wspomnienia z calego zycia :)

Gość a my zafundowaliśmy
Oczywiście tylko się dorzuciliśmy na świetną zabawę i "wysłaliśmy " rodziców na tydzień do Pragi, teraz mamy przechlapane, w ostatnim dniu spotkali się rodzice z teściami, wypili piwko u Fleka, doprawili Becherowką i stworzyli front przeciw nam! Mamy jeszcze jedno wyjście... obdarujemy ich wnukiem... Zaraz bierzemy się za robotę.... :D