Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany i zrujnowany

Jestem załamany i zrujnowany. Nie wiem co mam teraz robić.

Polecane posty

Mam dziewczynę i ją kocham. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie pewna sytuacja. Jakiś czas temu sąsiadka mnie prosiła o pomoc. Miałem jej przestawić szafkę. Ona wie dokładnie, że mam dziewczynę, jednak zaczęła się do mnie przystawiać. Odmówiłem, nie chciałem tego stosunku. Nie będę już się wgłębiał w szczegóły ale niestety to się stało :( Ona mnie w ogóle nie pociąga, ale mimo to i tak miałem wzwód :( Jak wróciłem do domu to moja kobieta chciała również odbyć stosunek, ale mi już się odechciało wszystkiego, zresztą do tej pory już mi się nie chce seksu. Moja dziewczyna teraz myśli (w sumie dobrze myśli) że ją zdradzam. Najgorsze jest jeszcze to, że sąsiadka chce powtórki. Powiedziała, że inaczej powie o tym mojej dziewczynie. Zdradziłem jedyną kobietę, którą pokochałem. Wiem, że jak jej o tym powiem to ona mnie zostawi :( Wiem, że teraz będziecie mnie potępiać, ale ja naprawdę bardzo żałuję tego co się stało. Nie wiem co mam teraz robić.

Gość żona kazika kontra hedora
oj..głupiś ty, głupiś...

Cóż, krew nie woda, majtki nie pokrzywa. Nie przyznawaj się, wypieraj, kiedy tamta się "przez przypadek" wygada, więcej do niej nie łaź. Powiedz swojej, gdyby to i tak wypełzło, że tamta się do ciebie chamsko dobierała i dlatego jej unikasz.

ruchnąłem też babcię klozetową w miejskim szalecie,nie podobała mi sie ale rozstawiła nogi i tak jakoś wyszło :(

Gość ale ściema ja pierdu
o widzę że rodzice na weekend wyjechali i młodzież już pochlała:D:D:D:D:D:D:D:D:D;)

A jak ta sąsiadka powie mojej dziewczynie o szczegółach mojej fizjonomii? (mam znamię na wewnętrznej stronie uda) Przecież inaczej nie mogłaby o tym wiedzieć. Zresztą ta sytuacja już mnie strasznie dręczy. Na dodatek jak już wspominałem to dziewczyna coś podejrzewa. chyba lepiej by było, żeby się dowiedziała ode mnie. Ale co za różnica jak i tak mnie zostawi? :o nie chcę iść znów do tej sąsiadki, aby zachowała milczenie

Gość Do autora ...
No i masz..... przesrane!

Ja bym się nie przyznała i wyparła, jakby co:) Ludzie błądzą. I chcesz zrujnować sobie i jej życie przez durną sytuację? Jak będziesz twardy i nieustępliwy, tamta też zmięknie. Kiedy pokażesz, że się jej boisz, będzie cię szantażować i chcąc nie chcąc, będziesz musiał ją bzykać.

Gość Pogaduszki
powiedz dziewczynie ze ta baba dziwnie na vciebie patrzy nastepnego dnia ze cie klepla w tylek potem ze cie zapraszala na kawe i tak drąż temat przez kilka dni i powiedz jej ze zaczyna cie to wkurzac i ze zaczynasz jej unikac. i naprawde jej unikaj a jak ona przyjdzie do twojej laski i powie ze sie ruchaliscie to jej powiedz ze to sobie wymyslila bo jej dales kosza ze jej przeciez mowiles ze ona cie nęka. a gdybys ja zdradzal to bys o tym nie gadal. a z dziewczyna musisz zaczac uprawic seks

Gość Pogaduszki
a o tym znamieniu powiedz ze mogla zobaczyc jak byles w krotkich spodenkach. wogle to powiedz ze zaczela zaczepiac twoich kolegow i ze wyoytuje o ciebie. a powiedz mi mieszkasz razem z laska ? na wynajmie czy na swoim mieszkaniu ?

Dajże już spokój:o Pogaduszki dobrze gada:) A na drugi raz trzymaj ptaka na wodzy, a nie majtaj nim na prawo i lewo. Jak dostałeś wzwód, trzeba było lecieć do domu i wyściskać swoją kobietę, a nie pieprzyć pierwszą lepszą dziurę:o

Gość Pogaduszki
a na plaży ? pojedz z laska na plaze załóż slipy a potem miedzy wiara jak bedziecie siedziec to krzyknij patrz sasiadka idzie :)

Gość wierzaca, doswiadczajaca
POGADUSZKI-ON NIE MOZE TAKPOWIEDZIEC BO MA ZNAMIE ....CZAISZ? -PAARE POSTOW UP. AUTORZE-POWIEDZ SASIADCE ZE NIE MA JUZ CO CIE STRASZYC BO O WSZYSTKIMPOWIEDZIALES JUZ DZIEWCZYNIE I ZE BYLO CIEZKO ALE CI WYBACZYLA I ZENIE POWIEDZIALES TYLKO Z KIM BO TWOJA LASKA POWIEDZIALA ZE JSAK SIE DOWIE KTO TO TO JEJ ZNAJOMI ZROBIA TEJ OSOBIE STRASZNA KRZYWDE...:) TAKI BAJER

Gość Pogaduszki
ja bym w swoją wersje uwierzyła... tylko poprostu przez kilka dni gadaj dziewczynie ze ci puszcza oczka zarywa itd, Seks z toba bedzie niby jej zemsta i bedzie ok. znamieniem sie nie martw moze go nie zauwazyla :/ A jak nie to zrob bajer z plaża i powiedz ze moze ona cie kurwa sledzi ? i powiedz ze mogla wtedy zauwazyc

Gość och ja tez
kocham podszywy :)

Gość Pogaduszki
Autorze mam nadzieję że ci wmiarę pomogłam. Jeżeli będziesz chciał pogadać znajdziesz Mnie na forum : www.forumdlainteligentnych.pun.pl tutaj rzadko bywam ale tam mozemy pogadac na luzie. Mam nadzieję ze Ci się ułoży i że wpadniesz tam ;) Pozdrawiam.

A gdybym powiedział, że kiedyś sam powiedziałem o tym znamieniu sąsiadce? Nie będzie to jakieś podejrzane czy coś? W sumie obydwie rady są ryzykowne i jak na razie nie wiem z której skorzystać.

Gość och ja tez
kazdy przestępca swiruje od szczegółów, nie przyznawaj sie, powiedz ze to wariatka, a znamie, no mogla kiedys zobaczyc, może Cie podglądała czuy cos... jesli zalezy tobie na dziewczynie tro nic nie mow, sasiadke olej i nie zwracaj na nia uwagi...tyle