Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Tort

Polecane posty

Ja swój tort też znalazłam na theknot.com :) A te z linku mi się średnio podobają, ostatni jest fajny.

Gość możecie się z niej śmiac
ale dziewczyna wie, co robi. Wszystkich dookoła absorbuje swoimi przygotowaniami- niecodziennymi trzeba przyznać. Po czym, gdy już pokaże swoje umiejętności otworzy agencję Wedding Planner. Ten ślub to jej forma promocji, a tutaj zarzucają jej, że życia poza ślubem nie ma. A to tylko zwykły MARKETING :)

Gość szafirek....
ale skoro wynajmuje sztab ludzi do kazdej pierdoly to raczej kiepski marketing sobie robi:)

Gość gufcia
Nikt sie z niej nie smieje :-) Ludzie sie po prostu zastanawiaja nad motywami jej postepowania. Przygotowania do slubu i wesela na oczach Polski :D Ide o zaklad, ze ktos z jej znajomych juz nie raz trafil na jej watki ;-) Kiedy jestem zaproszona na wesele i wchodze do sali to najczesciej robie wielkie oczy i "wow" :D kiedy zaskakuje mnie wystroj miejsca itd Przychodzac na wesele do Zia goscie ewentualnie moga powiedziec "oo, zrezygnowalas z tych lizakow?" :D lub powiedziec "te babeczki sa smaczniejsze w ustach niz na zdjeciu" :D Ale nie moj cyrk, nie moje malpy :D Niech robi co chce.

Widziałam to. :) Nie przeszkadza mi. Nasi znajomi nie natrafili na te wątki bo kompletnie się tematyką ślubną nie interesują.

Gość mylisz sie Zia
Ja tez sie tematyka slubna nie interesuje a na ten watek (i na podobne) dotarlam. A wiesz dlaczego? Bo jestes takim fenomenem :D w sieci, ze na roznych forach ludzie podaja sobie linki do twoich wpisow - nie tylko na kafe :D

Gość żałośc
torty angielskie są ohydne w smaku i tyle

To na poprawiny też tort o_0 ? Hmmno ciekawy z wyglądu , chociaz osobiscie bym takiego nie chciała :)

Tak. :) Tylko w innym stylu, bo i poprawiny w stylu lat '50 będą. :) Wiecie, kropki, grochy, pastele itd. :)

Zia, na poprawiny jak ktoś zobaczy tort to nim rzygnie. Naprawde. Na weselu bedzie przeciez tych tortow, pierdol slodkosci tyle, że na drugi dzien każdy bedzie marzyl o wypiciu czegoś cieplego lub mokrego na zlagodzenie kaca lub bólu glowy po zabawie do bialego rana, a nie bedzie myslal o tym zeby jest kolejną słodko-mdlącą ciastowatą formę. Poza tym tort to wypiek okazyjny- czyli wydaje mi sie, że w 1 dzien tort i basta.