Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrtgretgrfrfre

ten dupek znowu mnie szantazuje

Polecane posty

Gość rgrtgretgrfrfre

ze połknie tabletki za chwile ze ma dosyc zycia itp zerwałam z nim 6 mc temu i mam dosc nie widziałam go od tego czasu ale wciaz straszy;/ ze sie zabje itp ech wyłaczyłam telefon az brak mi słow znowu nie usne

Gość rgrtgretgrfrfre
;(

Gość rgrtgretgrfrfre
pierdziele to jakbym miała dzwonic z kazdym straszeniem to byloby u niego z 10 razy mam to gdzies niech robi co chce od poł roku nie jest moim chłopakiem przez swoj alkholizm, zdrady, awantury itp

Gość podobnie
Nie możesz zwracać na niego uwagi bo on chce wziąć Cię tylko na litość...Niestety nie pocieszę Cię takie coś może trwać latami ujak chłopak nie da za wygraną...wiem coś o tym...

Gość rgrtgretgrfrfre
około roku pił strasznie no i te zdrady;/ podłe i jeszcze ma tupet do mnie pisac pff

Gość rgrtgretgrfrfre
;(

Gość rgrtgretgrfrfre
?

Gość rgrtgretgrfrfre
zycie mi zatruwa wogole nie bierze pod uwage ze go nie cche i nie kocham milcze od kilku mc nie odpisuje nie odpowiadam na nic a on swoje/

Gość podobnie
autorko a czy grozi tylko że sobie coś zrobi?

Gość szdfghjgkl;m
ile macie lat? zadzwon na policje to zarty sie skoncza jak mu wjada na chate i skompromituja go przed wszystkimi

Gość podobnie
Jeżeli nie ma gróźb co do autorki to policja nie przyjmie zgłoszenia...i niestety nasze prawo jest takie że póki nic sie nie stanie to oni tylko mogą zadzwonić albo odwiedzić go i powiedzieć że było zgłoszenie i co mu grozi...

Gość rgrtgretgrfrfre
tylkio o sobie

Gość podobnie
To jeżeli mówi tylko o sobie do nie zwracaj na niego uwagi, urwij z nim całkowicie kontakt, zmień nr telefon, odetnij sie od niego.... powinno pomóc

Gość szdfghjgkl;m
dlatego pytam ile lat maja bo jak to gowniarz co ze starymi mieszka a ona zglosi ze chce sie zabic to policja go odwiedzi a starzy z nim porzadek zrobia

Gość rgrtgretgrfrfre
23 i mieszka sam ja mam 25

Gość szdfghjgkl;m
hmm moze jednak dajmy spokoj z policja bo ten frajer moze uznac ze to przejaw troski z twojej strony, ze sie martwisz o niego wiec ci zalezy. zmien nr tel to chyba jednyne wyjscie

Gość rgrtgretgrfrfre
?

Gość rgrtgretgrfrfre
mam umowe jeszcze na poł roku nie moge zerwac i zmienic nr zablokowac sie go tez nie da

Gość szdfghjgkl;m
zreszta po co sie dziewczyno martwisz,od pol roku sie nie zabil wiec pewnie juz tego nie zrobi, pewnie sie upil i go wzielo na sentymenty a juz od dawna jakas posuwa na boku glowa do gory i zmien nr

Gość szdfghjgkl;m
to nic ze masz umowe, musisz zaplacic kase i zmienia (np w erze 61zl za zmiane nr umowa sie przez to nie przedluza)

Gość podobnie
kiedyś słyszałam że można zablokować jakiś numer jak jest nachalny, że to robi operator. Tylko nie wiem czy to prawda...może warto się dowiedzieć?

Gość rgrtgretgrfrfre
przyznał sie ze zdradzał mnie z dziwkami jak wyjezdzał za granice do pracy zrobił to niedawno po zerwaniu a teraz skamle sie o powrot

Gość podobnie
a zresztą większość osób które szantażuje kogoś że się zabiją to tego nie robi ze względu na zwykły strach...

Gość szdfghjgkl;m
moze chcial sie odegrac ze go zostawilas. faceci to jednak scierwa (w wiekszosci) albo zmien nr albo wytrzymaj jeszcze. znajdzie sobie panienke i da ci spokoj

Jeżeli często Cię tak szantażuje to nie przejmuj się... nic mu nie będzie... Może powinnaś zmienić nr?

Gość rgrtgretgrfrfre
dzieki za opinie telefon włacze rano nawet jakby cos...to płakac nie bede zbyt duzo wycierpiałam i cierpie;/

Gość szdfghjgkl;m
no tak wlasnie myslalam ze ta sprawa nadal w tobie siedzi bo nie pisalabys na forum jak sie go pozbyc tylko po prostu bys go olala nie martw sie i powodzenia