Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLUR

Poradźcie :)

Polecane posty

Gość OLUR

Na pewnym, śmiesznym portalu, wiadomo jakim, podglądał mnie pewien chłopak. Tak notorycznie... Więc napisałam do niego dlaczego tak często to robi a on, że z czystej ciekawości bo kiedyś chodziliśmy razem do podstawówki. No i tak od słowa do słowa zaczęliśmy pisać te wiadomości... Bardzo chciałabym się z nim spotkać, ale nie chce sama wyjeżdżać z propozycją... W ogóle jak dać mu bardziej do zrozumienia, że mi się podoba? Niestety nie ma możliwości przypadkowego spotkania. Mieszkamy trochę od siebie.. ;p wiem, że to trochę śmieszne.. proszę o pomoc ;]

Gość hmmm.....co by tu....
spotkanie na pewnym śmiesznym portalu bywają fajne, póki na portalu pozostają. ja ci radzę - się zastanów ( i sprawdź na inszym portalu), czy warto cokolwiek zaczynać. gdzie te czasy, gdy kobitki machały rzęsami i czekały, czekały, czekały, czekały - czasem miesiącami, latami....? no gdzie? teraz się wszystkim gdzieś spieszy.....:/

Gość Qufonia de Kaliquas
może zrób pierogi?:classic_cool:

Gość OLUR
ale ja tego chłopaka znam z widzenia i wiem, że jest na prawdę fajny. od znajomych ;p

Gość OLUR
cholera nie chce żeby myślał,że na niego bardzo lece... raz tak zrobiłam, zostałam wykorzystana więcej nie chcę tego przerabiać;D

No tak,ale jak nie probujesz to sie nie dowiesz:) moze poczekaj jeszcze roche a potem zobaczymy:) ide spac:) dobranoc:*

Gość OLUR
dzieki wielkie:*