Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona obrzezanego

Mój mąż się obrzezał !!!

Polecane posty

Gość żona obrzezanego

Zrobił to bez mojej wiedzy:o Nie mam pojęcia co o tym myśleć. Kiedy miało dojść do zbliżenia powiedział, że ma dla mnie niespodziankę. Jak zdjęłam jego bokserki to oczom nie wierzyłam:o Dlaczego on to zrobił? I dlaczego wcześniej mnie nie uprzedził, że ma taki zamiar?

Gość nie ten dział!!!!
Spierdzielaj na erotyczny

Gość mami82
o kurcze :/ i to tak bez poinformowanie cie? chyba bym takiej niespodzianki nie chciała :D:D:D a pytałaś go dlaczego to zrobił?

Gość żona obrzezanego
Na tym dziale założyłam i nigdzie nie pójdę :o Jak się nie podoba to spadaj:o

Gość żona obrzezanego
Stwierdził, że jego kolega to zrobił i jego życie sexualne jest teraz o wiele lepsze. Jego kobieta jest zadowolona to mój wpadł na identyczny pomysł, ale nie mówiąc mi o tym wcześniej:o Może nie chciała, aby to zrobił, bo dobrze mi było do tej pory.

Gość żona obrzezanego
Mąż sypia tylko ze mną. Jakby kogoś miał to bym o tym wiedziała.

Gość mami82
albo faktycznie kochanka tego chciała, albo zmienia wyznanie, albo się z nas nabijasz innych wyjść nie widzę :/

jasne! przeciez obrzezanie to jest dość bolesny zabieg, facet bezpośrednio po nim ledwo chodzi, rana goi się jakiś miesiąc, nic nie zauważyłaś wczesniej, że mąz kuśtyka i ma krzywą minę/ bardzo ciekawe.

Gość na bank ma kochanę
hahahahaha, a jak ma na imię Twoj mąż?:)

Gość mami82
się lepiej poważnie zastanów czy on kogoś na boku nie ma jakoś dla własnego widzimisie by tego nie zrobił to cholerstwo boli a poza tym w naszym kraju to chyba tylko muzułmanom i żydom to robią :/

Gość żona obrzezanego
Sęk w tym, że mąż jeździ na zagraniczne delegacje. Do tej pory jestem w szoku. Jego penis podobał mi się taki jaki był wcześniej. Nie potrafię zrozumieć po co to zrobił.

Gość żona obrzezanego
W sumie już od jakiegoś czasu spędza bardzo dużo czasu ze swoim przyjacielem. Myślicie, że to wlaśnie może być przyczyną tego co robił?

Gość mami82
jak pisałam wyżej powód może być tylko 1 z trzech: 1. ma kogoś 2. zmienia wyznanie 3. ściemniasz nas

Obrzezani też dłużej mogą. Może miał jakiś kompleks, ale z tym badaniem, to zastanów się.

mami mysl sobie co chcesz:o piszę tak jak jest. Nie wiem czy mnie zdradza, ale bardzo w to wątpię. Chciał mi zapewne zaimponować i udowodnić, że obrzezanie jest lepsze w łóżku:o

kurcze, ale przecież takie rzeczy to się z żona konsultuje, a nie z kolegą :o może miał dobre intencje no ale kurde zrobić to nic nie wspominając to troche tak dziwnie...

Ja byłam w totalnym szoku jak to zobaczyłam i pierwsze o co zapytałam to dlaczego mnie wcześniej o tym nie poinformował:o Miałam prawo wiedzieć, że zamierza zrobić taką radykalną zmianę w swoich klejnotach. Przecież też miałam prawo wiedzieć i napewno jako pierwsza.

Gość mami82
dobrze ci radzę poszpieguj go trochę bo mi ta cała sprawa się strasznie podejrzana wydaje

Gość ola nie z przedszkola
Mojej przyjaciółki z pracy brat tak zrobił. Nam i swojej żonie też tłumaczył ,że to tylko dla poprawy życia seksualnego. Miesiąc później dostałam zaproszenie na małe przyjęcie z okazji jego konwersji na judaizm...

Gość bolek1989
Kobiety tylko zdradę widzą... Poczytajcie o obrzezaniu, jak wiadomo obrzezanie bardziej hmm powiedzmy to sobie szczerze hartuje żołędzia dzięki czemu facet może dłużej się kochać, na zachodzie to bardzo popularne jest. Aha takie zabiegi u nas się też bezproblemowo przeprowadza. Fakt co do bólu może z tydzień, dwa przeszkadzać, powinno się dać odpoczac wtedy wacusiowi i to chyba tyle :D

Gość ale o co te zamieszania
?????????????????Przecież tak jest lepiej i dla kobiety i jego podniety....wszyscy panowie marsz do lekarza

Gość parvoviroza
A co to za dramat? Dla mnie to ma tylko dobre strony - jest higienicznie, nie ma żadnego sera napletowego itp.

Gość kiep, pieczara
czytałam o plusach chodzenia z odslonieta zoledzia... moze on faktycznie to zrobil dlatego?

Gość kirli
Hej Żono Obrzezanego! Nie panikuj i nie histeryzuj! Mój mąż też jest obrzezany - dla wygody, higieny i komfortu, nie z powodów religijnych. Moim zdaniem obrzezany penis jest o wiele ładniejszy i estetyczniejszy niż taki skórzasty siur! Do tego jest higieniczny - nic mu się nie zbiera pod napletkiem, nic nie śmierdzi, a seks jest fajny i długi:) Dlaczego tak przeżywasz??? Przecież nie obcięli mu penisa, nie skrócili żołędzi, tylko kawałek skóry napletka ciachnęli;) Nie masz powodów, żeby się na męża gniewać. Moich dwóch kolegów również kiedyś poddało się obrzezaniu dla poprawienia doznań seksualnych i zrobili to dla swoich kobiet:) Za miesiąc będziesz zadowolona, a za rok zachwycona jakością bzykanka:)

Gość obrzezanieczny
obrzezał się pewnie ze względu na delegacje. Dlaczego? A no dlatego, że obrzezanie znacznie zmniejsza ryzyko zachorowania na niektóre choroby przenoszone drogą płciową. ;) Słyszałem kiedys o jakichs Ugandyjskich czy innych afrykańskich politykach, ktorzy poddali sie obrzezaniu aby zachęcic do tego caly naród.. chodzilo o AIDS. pbrzezanie podobno zmniejsza ryzyko .. no i jest łatwiej zachowac higienę ;)