Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_010

zakład

Polecane posty

Gość kasia_010

czesc dziewczyny mam wielki problem i potrzebuje szybkiej rady!. poznałam chłopaka który jest fajny podoba mi się i ma super charakter. Ma on dwóch kolegów. widac było że do mnie kręci bo i tulił sie do mnie chciał sie spotykac itp. no i pewnego dnia dowiedziałam sie, ze załozyl sie z tymi kolegami ze wyrwie mnie w tydzien. rozmawialam z jednym z nich i powiedział mi, że to nie chodzi tylko o zakład to miało mu pomóc w tym ze chciał do mnie zabajerowac. no i zaprosił mnie do siebie na domówke no i calowalismy się na drugi dzien zachowywał sie jakbysmy byli razem więc sie zdziwiłam lekko. potem wyjechał na 10 dni do poznania i wraca we wtorek . niewiem co o tym myślec, czy mam czekac az bedzie do mnie krecił dalej ? czy wogóle bedzie do mnie krecił. bedziemy chodzic razem do szkoly wiec biore to pod uwage . pomocy! :((

Gość malomowna;)
a ile macie lat??

Gość kasia_010
14

Gość qwertyui
Rodziców zapytaj. Najlepiej teraz :)

Gość qwertyui
Orzeszki zajmują tylko miejsce, gdzie powinna być czekolada. herezja !! orzeszki są uzupełnieniem czekolady !

Gość malomowna;)
oj to ja chyba za stara jestem zeby cos Ci poradzic, ale wiedz tyle ze to co oni mowia kolegom a czuja to dwie zupelnie inne sprawy, byc moze chcial cos z Toba ale wstydzil sie kolegow i zainicjowal zaklad albo to wogole sciema z tym zakladem... kumple zazwyczaj trzymaja ze soba ale z drugiej strony to straszne pierdoly sa;p wszystko powiedza:) z reszta wroci niedlugo zobaczysz jak jest, uzyj intuicji;) masz ja od urodzenia;)

Gość qwertyui
nie lepiej dostawac to co się chce i kupować czekoladę bez orzeszków ?:D Ps. prośba do małomównej nie spamuj nie na temat czekolady :D

Gość malomowna;)
qwertyui: i być tu pomocnym no... ehh... ale ja najbardziej lubie bakaliowa albo biala;)

Gość qwertyui
Biała mniam :D

"nie lepiej dostawac to co się chce i kupować czekoladę bez orzeszków ?" no lepiej ale ja zawsze zjadam swoja,a pozniej biore sie za czekolade mojego faceta(on ma zawsze z orzeszkami:( ).No i w ten sposob zostaja mu same orzeszki xD

Gość qwertyui
opowiem kawał ! :D znaczy napiszę...ech sie rozpędziłem... Wsiada babacia do autobusu i pyta się kierowcy: -syneczku chcesz orzeszka? -kierowac zgadza się i zjada orzeszka. Sytuacja powatarza sie kilka dni. Zaciekawiony kierowca za któryms razem pyta: -babciu skąd masz orzeszki? -ona do niego : -z toffifi :D