Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to nerwica

czy to nerwica?

Polecane posty

Gość czy to nerwica

Chciałam was zapytac co o tym myslicie.Mam 21 lat.Straszne nudnosci,brak łaknienia,bole i zawroty glowy,jak sie denerwuje to czuje dreszcze na calym ciele.Nie mam sily wstac z lozka,mam mysli samobojcze.Boje sie spojrzec np do lozeczka dziecka bo boje sie,ze zamiast niego zobacze kogos innego.wydaje mi się czasami,zze patrza na mnie oczy kogos innego,a nie mojego dziecka.Mam szumy w uszach.Czasami widze jakieś cienie.Boje sie byc sama w domu.Na ulicy czuje sie niepewnie.Zaburza mi się rownowaga.Robilam badania na tarczyce,mam podwyzszone tsh.Biore leki na wyciszenie.

Gość niiee
tto tylko depresjia:)

Gość izabelka www.com
ja też tak miałam dałam sobie radę choć nie do końca masz depresję to trzeba przezwyciężyć albo leczyć ja mam 22lata.ja niby przezwyciężyłam ale to co jakis czas powraca.

Gość czy to nerwica
ale depresja dlaczego..ja jestem zadowolona w ciagu dnia (juz po wstaniu z lozka)..tylko dzieje mi się tak często,a jak sie zdenerwuje to robi mi sie gorąco,bol glowy jest nie do zniesienia,zataczam się no i to przechodzi.Ja bire Venlectine na uspokojenie,a mimo to i tak sie czesto denerwuje.

Gość izabelka www.com
ile twoje dziecko ma??moja córcia ma 10miesiecy a nawroty depresji poporodowej nadal sa, a piszesz że masz problemy z tarczycą, kochana ja też miałam i gdy zaczęłam brać leki na tarczycę to wszyskto przeszło.

Gość izabelka www.com
idż do endokrynologa niech ci da skierowanie na badania ft4, te wszystkie nerwy to od tarczycy, mi pomógł eutyrox n25 (nie wiem dokładnie jak to się pisze) brałam go kilka miesięcy, teraz juz nie zażywam, i jest ok.tylko musisz iśc do endokrynologa.tarczyca to taki narząd że zakłóci pracę całego organizmu.i te wszystkie objawy, leki moga być właśnie od tego.

Myśle ze masz jakies zaburzenia psychiczne poszabym na początek do psychologa a on okreś czy powinnas iść do psychiatry....zobaczysz...moze tak są to począki nerwicy ale zawroty głowy i bóle ja mam od migreny to od razu nerwica nie musi być dlatego powinnaś ja najszybciej isc do lekarza by choroba albo jej poczatki nie pogłębialy sie on zaleci Ci leczenie....jakies cienie i widzenie kogos czym nie jest to powazna sprawa nie bagatelizuj tego...

Gość izabelka www.com
tu masz mój nr gg jak byś potrzebowała pomocy to służę chętnie 22135638

Gość niiee
raczej tak trudno przez kompa odpowiedziec moga byc poćzatki

Gość izabelka www.com
mnie szlag chciał trafić tak mi tarczyca szalaął, to był okropny okres w moim zyciu ale juz jest ok.

Gość izabelka www.com
autorko, problemy psychiczne też bardzo często są od tarczycy

msisz isc do psychologa bo mysli samobujcze jak powracaja to jest źle ...czasem kazdemu czlowiekowi zdarzy sie źle myslec ale to kontroluje ale ja to powraca i jest często to nie dobrze

Gość czy to nerwica
wm aju stracilam dziecko...30tydzien ciazy,widzialam je,mam jego zdjecie.Długo go widzialam w kojcu,w pokoju,ostatnio mi sie snilo ze pyta dlaczego lub bawi się z moim drugim dzieckiem.Drugie dziecko ma rok.Mojja mama obwinia o to mnie,poniewaz codziennie cwiczylam.Mowi,ze to ja je zabillam.Od około dwoch tygodni mnie cos wzięło.....wczesniej było wszystko dobrze.

tarczyca tez mze miec cos wspólnego to prawda ...ale aby problemy które sie nie pogłębiły muszisz udac sie do specjalisty bo bedzie sie to pogłębiac wiem cos o tym

często na zaburzenie myślenie wpływa jakis koszmar z przeszłości z dziecinstwa ja myśle ze ta dragedia doprowadziąla Cie do takiego stanu koniecznie udaj sie do lekarza na rozmowe

Gość izabelka www.com
to może być depresja ale nie możesz tego tak pozostawić, idż najpierw do psychologa, przydały by ci się także te badania na tarczycę trzeba to sprawdzić, kochana głowa do góry.masz dla kogo żyć,