Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baden196

Facet sportowiec

Polecane posty

Gość baden196

Witam Moje pytanie kieruje do kobiet Czy facet mający normalne obowiązki, ale dodatkowo uprawiający wyczynowo sport tzn. ( treningi plus mecz, czyli 6 razy w tygodni poświęca się temu, co kocha) jest dla was potencjalnym kandydatem na stworzenie związku, w którym sport można powiedzieć jest równie ważny, co partnerka

Gość baden196
Prawiczek bez wiary Nie wiem czy zauważyłaś nagłówek „Moje pytanie kieruje do kobiet

Gość ktossss
pasja na tak, ale z umiarem. wg mnie praca + 6 dni na hobby to niestety za dużo jak na normalne funkcjonowanie w związku. ja bym od razu pomyślała, że po pracy cały dom byłby na mojej głowie i za mało czasu dla siebie :( no chyba, że znajdziesz kobietę z podobną pasją.

Gość baden196
ktossss Tylko ze to nie hobby to pasja, która trwa już ok. 15 lat i dodatkowo dobrze płatna J Moim zadaniem można wszystko pogodzić jak się chce, ale dziękuje za odp.

Gość dojrzałahehe
a miałbys czas na sex?hehehe

Gość ktossss
użyłam słowa "pasja" na samym początku, bo wiem co masz na myśli ;) wiesz jeszcze pomyślałam o takim rozwiązaniu - skoro mówisz, że dobrze płatna to nie zastępuje Ci ona pracy? czy oprócz tego normalnie pracujesz? i ile czasu w ciągu dnia/tygodnia jesteś poza domem?

Gość baden196
ktossss Wiesz, w jakim kraju żyjemy ciągła gonitwa za kasa wiec dodatkowo pracuje zawodowo, bo ze sportu wiecznie żyć nie będę a niestety doświadczenie trzeba zdobywać Standard 8 h w pracy no i wieczorkiem jakieś 1.5h poświęcam na trening Dodatkowo w sezonie wyjazdy na mecze

Gość bluesss kafe
ile godzin zajmuje ci pasja? i ile godzin praca?

Gość seniorita_25/
Hej, moim zdaniem tak ale musisz trafić na kobiete która również pasjonuje się sportem. Bo jeżeli jej główną pasją jest bieganie po sklepach, i inne tego typu rozrywki to raczej marnie to widze.

Gość baden196
bluesss kafe Standard 8 h w pracy no i wieczorkiem jakieś 1.5h poświęcam na trening Dodatkowo w sezonie wyjazdy na mecze

Gość ktossss
powiem Ci tak, związek stworzysz ale z odpowiednią kobietą, która nie będzie traktowała Twojej pasji jako "konkurentki" do wolnego czasu i uwagi. sama musi być niesamowicie dojrzała i tolerancyjna. ale przede wszystkim sama musi mieć masę swoich obowiązków, zainteresowań, pasji czy znajomości. raczej ciężkie zadanie przed Tobą, ale nie niewykonalne. to oczywiście moja opinia- przeciętnej dziewczyny, która woli we wszystkim umiar ;) powodzenia!

Gość bluesss kafe
moim zdaniem spokojnie, da się przeżyć a wręcz w związku z dłuższym stażem nawet wskazane , by każdy miał swoje zajęcia by za sobą zatęsknić. I nie oszukujmy się, tak naprawdę po pracy nie ma wiele do zrobienia. Wiem to po sobie. Zrobię obiad , posprzątam, uszykuję rzeczy na drugi dzień do procy. Później kolacja, kąpiel i spać. To wszystko przeplatane nudą :P

Gość bluesss kafe
no i oczywiście w weekend nie leżysz wtedy przed tv, tylko gdzieś wychodzicie, choćby na rower:)

Gość ktossss
bluesss kafe ale wolisz to wszystko robić pod obecność czy nieobecność partnera? bo ja nawet ten głupi obiad lubię gotować jak on jest w domu, bo nawijamy do siebie niemiłosiernie i nam się to nie nudzi :P

Gość baden196
Ktossss Dziękuje za odpowiedz Pożyjemy zobaczymy jak będzie Przecież teraz przypadają 4 kobiety na 1 faceta wiec może znajdę :)

Gość Blue heart blue soul
Baden a skad jestes?

Gość baden196
bluesss kafe Musze przyznać ze nie narzekam na nudę ogólnie żyje dosyć intensywnie Lubię aktywnie spędzać czas Rower jak najbardziej, ale to poza sezonem jest więcej czasu na inne sporty

Gość baden196
Blue heart blue soul Woj. Slaskie