Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lm link

hej potrzebuje waszej opinii

Polecane posty

Gość lm link

wiem ze bylo mnóstwo już takich tematów ale nie daje mi to spokoju. Oczywiscie chodzi o seks i brak miesiączki.Otóż sprawa wygląda tak ze istatni raz kochałam się z facetem w lipcu 2 dni przed okresem bez zabezpieczenia. Okres przyszedł normalnie tak jak miał być. W sierpniu nie uprawiałam seksu wogóle bo facet wyjechał no i kurde teraz mi sie 3 dzień spóźnia okres i nie wiem o co chodzi:/ jak myslicie jest prawdopodobne, że jestem w ciązy czy to może jakaś choroba czy cos?

Gość lm link
no własnie miałam regularny zawsze i to mnie dziwi, że się spóźnia 3 dni. strasznie boli mnie brzuch, na szczescie piersi juz nie az tak. nie wiem co sie dzieje z tym moim ogranizmem:/

Gość lm link
tak w dniu kiedy miałam dostać okropnie mnie bolał brzuch i biust, tak jak przed okresem. teraz ten bol jest mniejszy a okresu nie widać

dla pewnosci idz do apteki kup test ciążowy za 10 zł test jest pewny wykrywa ciaze juz po 7 dniach od zapłodnienia jak nic nie wykryje to nie musisz sie martwic moze ze stresu ci sie przesuwa a ile masz lat

Gość lm link
22 lata no zrobie ten test ale nie wydaje mi sie ze jestem, tzn tak obiektywnie patrzac to nie mialam kiedy zajsc;) no ale zobaczymy dziwne rzeczy tu sie dzieja

ja kiedys bralam tabletki to mialam regularny odstawilam i teraz mi sie co miesiac przesuwa najpierw tydzien przed pobolewa mnie brzuch potem piersi mnie bolą potem wszystko znika i na nastepny dzin znowu boli i jest okres

Gość lm link
no ja sie przyzwyczaiłam do regularnych okresów i teraz sie martwie troche.niby wiem ze małe prawdopodobienstwo jest ze jestem w ciązy, no ale nie ma rzeczy nie mozliwych. a jak brałam tabletki to niedość, że okresy regularne to i jeszcze nic nie bolalo

aaa czyli bralas tabletki a kiedy je odstawilas no ja tez bralam microgynon przez rok nie bolalo mnie nic a jak odstawilam to zwijam sie z bólu ale to jeden dzien tylko w dniu okresu a wczesniej czuje ze idzie bo mam tzw.pms i przesuwa mi sie wlasnie 2-3 dni co miesiac tzn.okres mam nieregularny jak wiekszosc kobiet

Gość lm link
tabletki bralam jakis rok temu, tzn odstawilam rok temu a brałam pół roku bralam yasminelle czy cos takiego. ale nawet po odstawieniu mialam regularne 29 cykle do teraz:/ i wiesz co raz sie zdarzylo ze bralam ta 72h po i teraz okres przyszedł normalnie wiec nie wiem czemu teraz nie przychodzi:/ a może z przemęczenia? bo w lipcu pracowałam na 2 zmiany, no teraz na 1 chodze. ajj sama juz nie wiem