Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomogeeee

Masz problem finansowy! Pomoge. Jawne warunki

Polecane posty

Gość pomogeeee

Masz problemy finansowe-banki odmawiaja kredytow,masz komornika i jestes w KRD i inne, chcialbys zarobic nie wiesz jak? Pisz kuba_olech@wp.pl

Gość a co to za jawne warunki?

Gość właśnie jak jawne to jawne
dawaj!

Gość pomogeeee
doradzam innym w sprawie finansów a sam chodze w butach z bazaru za 35 zł

Gość pomogeeee
jawne warunki dla osob indywidualnych-potrzebujacych $,analiza finansowa po ocenie zdolnosci kredytowej i ocenie progu finansowgo danego klienta :) osiagajacych stale dochody ;)

Gość Hanka-
czyli trele morele nadzieja matką głupich obiecanki cacanki zobaczysz kase jakświnia niebo i jezcze kilka powiedzeń. Nie napiszesz jakie to jawne zasady to się goń. Nie jeden się nabrał na 100% przyznawalności, minimum formalności. nazałatwiał papierów, z pracy,wyciągów z banku innych zaświadczeń . i co ? i GOWNO przykro mi bank nie przyznał panu , nie wiem dlaczego. Spróbuje w innym. Znowu sterta druków, bo do każdego banku inne

Gość wymarzona
nie dajcie sie nabrac. Zyje troche na tym swiecie i jak swiat swiatem jeszcze nigdy nikt nikomu nie dal nic za darmo. Zastanowcie sie dobrze,zeby nie bylo potem placzu,ze zostaliscie wmanerwowani w jakas przewalke. Juz oni potrafia dobrze sformulowac umowe ze bedziecie plakac i placic jak za zboze.

Gość krucyfiks
Czy ja wiem :) Trzy lata temu wzialem kredyt spolecznosciowy od osoby prywatnej 3000 tys na 24 miechy caly koszt wyszedl 4.667zl z hakiem. Niestety cos za cos, bylem w BIKu i dlatego tak wysoki procent, musialem sie zgodzic

Gość mam tu czar
to przecież 25% rocznie,lichwa