Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anikas

TRZECIA TAJEMNICA FATIMSKA MUSISZ PRZECZYTAC!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Matka Boska przepowiedziała pastuszkom co ma się wydarzyć między rokiem 1950 a 2012. "Objawiam światu to, co ma się zdarzyć: Szatan zawładnął światem, siejąc nienawiść wśród ludzi i niezgodę. Państwa produkują broń śmiercionośną, która jest zdolna zniszczyć ziemię w kilka minut. Większa połowa ludzkości będzie w tragiczny sposób zniszczona przez wojnę atomową. Powstanie wielki konflikt religijny, Islam przypuści atak na Chrześcijaństwo. Powstaną wielkie zgorszenia w kościele i zakonach. Bóg dopuści na ludzkośc grady, ostre zimy, upalne lata, powodzie, ogień, trzęsienia ziemi, czas nieprzychylny, katastrofy, które powoli będą wykańczac ziemię. Te wszystkie zdarzenia bedą następowały przed rokiem 2012. Matka Boża powiedziała też" Praktykujcie uczynki miłosierdzia wobec potrzebujących. Wszyscy którzy nie będą spełniali tych uczynków, nie przeżyją katastrofy. Kara jaką Bóg zamierza zesłać na grzeszną ludzkość jest niewyobrażalna. Bóg ukarze wszystkich, którzy odrzucili jego przykazania. Wzywam wszystkich, aby zbliżyli się do Chrystusa, który jest światłością świata. Kara Boska przyjdzie wkrótce, wiele dusz sie zatraci i wiele państw zniknie z powierzchni ziemi. Jeżeli ludzie się nawrócą i zaczną pokutować, modlić się i praktykować uczynki miłosierdzia, świat może byc ocalony, jeśli się nie nawróci to zginie. Już czas, aby orędzie Matki Bożej dać poznać wszystkim, zwłaszcza rodzinom , krewnym i znajomym.Zacznijcie się dużo modlić i czynić pokutę bo krok dzieli nas od katastrofy. Kiedy będzie się mówić dużo o pokoju katastrofa przyjdzie. Pewien człowiek, który zajmuje w świecie wysokie stanowisko zostanie zabity i to wywoła wojnę atomową, która spowoduje straszne zniszczenia w świecie. Ciemność ogarnie ziemię przez trzy dni. Przed katastrofą noc będzie bardzo zimna i będzie hulał ogromny wiatr ludzi ogarnie niepokój i zacznie się trzęsienie ziemi. Słońce nie będzie widoczne, ci którzy czczą Matkę Boską i rozpowiedzieli to orędzie nie muszą się niczego bac, ona ich uratuje od katastrofy. . Co należy czynić gdy to się stanie: w domu przygotować mały ołtarzyk, na nim postawić krzyż i figurkę Matki Bożej, trzeba być w domu wtedy, uklęknąć i przepraszać Boga za grzechy, odmówić wierzę w Boga Ojca i różaniec i po każdej 10siątce dodać" O mój Jezu przebacz nam nasze grzechy, zachowaj nas od ognia piekielnego i zaprowadź wszystkie dusze do nieba i pomóż tym którzy najbardziej potrzebują Twojego miłosierdzia. Jezu ufam Tobie. Dom powinien byc zamknięty i nikogo obcego nie wpuszczać do domu. Drzwi i okna mają byc zamknięte z nikim nie rozmawiać tylko się modlić. Zapalić poświęconą świecę, która ma się palić przez trzy dni, bo innego światła nie będzie w tym czasie. Nie wychodzić z domu pod żadnym pretekstem, aż wszystko się unormuje. Miec przynajmniej trzy świece w domu woskowe. Po odmówieniu Różańca dodać słowa: Dziewico Maryjo ostrzeż nas, kochamy Cię, zbaw nas i świat" Trzeba mieć w domu wodę święconą i nią pokropić dom, zwłaszcza drzwi i okna. Ci którzy uwierzą moim słowom i rozpowszechnią je nie potrzebują się obawiać niczego. Mów i o tym póki czas. Ci, którzy będą milczeć o tym będą odpowiedzialni za tych, którzy nie zostali poinformowani i zginęli. Trzeba o tym pamiętać, że Bóg jest miłosierny. Przepowiednia ta jest ojcowskim upomnieniem i nie należy jej uważać jako zagrożenie

Gość skróci to ktoś
do dwóch zdań prostych?

Gość już kilka było tych trzecich
tajemnic. Co to w końcu było: zamach na JP2, Slobodan Milosewic, atak na WTC czy może katastrofa smoleńska? Ta tajemnica nie spełni się na wieki wieków - bo wtedy oznaczałoby że już wiemy i nie ma się czym podniecać.

nie, ta jest trzecia i mówi o roku 2012 wyraznie, ,oraz o zalewie muzułmanów.... mi się wydaje, że coś w niej jest.

Może i chodzi, ale lepiej przeczytać, żeby nie było potem ;) że nie powiedziałam hehe, sama dostałam na kartce tę przepowiednie od rodziny.

Gość ja czytałem że to jest taka
że w 2012 kościół wyda oficjalne pozwolenie, że biskupi mogą rżnąć w kakao proboszczy, proboszcze wikarych, a ci kleryków. I wówczas babcie będą zakazywały swoim wnukom spotykać się z dziewczynami, bo to nie po bożemu. Populacja wyginie i będzie koniec świata

Gość 3 tajemnica tyczyła
utraty wiary , ze biskup będzie przeciw biskupowi kleryk będzie przeciw klerykowi kardynał przeciw kardynałowi czyli rozłam w kościele

Kościół zaczyna się sypać i widać to wyraźnie, co do pogody to też sie sprawdza. Jackowski mówi też o 3 wojnie światowej a jak wiadomo Iran już ma elektrownie atomową i pewnie ona zostanie zbombardowana i będzie początek wojny. To wszystko się zbiegnie z jakąś katastrofą około roku 2012. Jak dla mnie to coś w tym jest tzn w tej przepowiedni

Gość kościół się sypie od 2000 lat
tzn. konkretnie księża się sypią z biskupami

Chciałam tylko żebyście się przyjrzeli temu co się dzieje na świecie i przeczytali co Matka Boska przekazała pastuszkom i zapytać czy nie widzicie podobieństw do naszych obecnych czasów?

Fhfh.... no rozbawiłaś mnie strasznie hehe ;) fakt, że ja do wierzących aż tak bardzo nie należę w tym sensie, że wierzę w jakąś ogromną siłę nadludzką, która nas stworzyła.... jest coś o czym my przeciętni ludzie nie mamy pojęcia. W tych przepowiedniach coś jednak jest bo od jakiegoś czasu przeglądałam wszystkie dostępne w internecie i większa część zawiera podobne informacje dotyczące przyszłości świata.

Gość to teraz mając tą wiedzę
możesz wymyślić kolejną, podobną do poprzednich. Potem mówisz że ci to matka boska powiedziała, pokazała błonę dziewiczą i znikła.

Ciężko mi w to uwierzyć ... Podobno Bóg jest miłosierny, czemu więc miałby pozwalać na takie potworne rzeczy i zsyłać jakieś klęski żywiołowe ? Gdzie tu jest miejsce na Jego miłosierdzie i litość ?

Gość Optymistyczna pomarańcza
Z tego co wiem trzecia tajemnica fatimska o tym nie mówi z kąd wzięła te wiadomości Twoja rodzina ??? <kwiatek>

🌼🌼🌼

aha czyli sie nie dowiem ?? autorko zamiast piac bzdury to lepiej poczytaj wiecej na ten temat :)

Gość ta
sranie w banie z tym milosiedziem Bozym - taki on milosierny jak ja madra ;/