Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogolna dyskusja

Czy powinnam sie odchudzac?

Polecane posty

Gość ogolna dyskusja

mam 167cm wzrostu, waze 63.5kg i mam 28lat czy powinnam sie odchudzac?

Gość ogolna dyskusja
a tu by sie twoja teoria nie zgadzala :p

Gość fdfddfd
TAk powinnas stracic przynajmniej te 3,5 kg .

Gość Izusia87
To zalezy jak wygladasz. Ja np. mam grube kosci i przy takiej samej wadze wygladm szczuplej ok kolezanek z tym samym wzrostem. Najlepiej to sie pomierz w cycach, talii, brzuchu, biodrach, udach itp.

Gość droga koleżanko:-)
ja ważę w tym momencie dokładnie tyle samo, mam raczej mały biust a szersze biodra i przeszkadzają mi te proporcje, staram się schudnąć... moja siostra również tej samej wagi i wzrostu ma cycki DD, węższe biodra i laska z niej niezła;-) napiszesz swoje wymiary??

Gość iouuiu
Zrob fotke talii i daj linka

Gość ogolna dyskusja
talia 73 biodra 93 uda 51 lydka 35 przed chwila sie zmierzylam

Gość ogolna dyskusja
acha i biust 93

masz chyba dość męską figurę, ale przynajmniej biodra wąskie... a biust?? ja mam np wymiary 90-67-102 i ten tyłek mnie niesamowicie dołuje;-/...

Gość ogolna dyskusja
do meskiej mi daleko mam wlasnie zaokraglone biodra i wciecie w talii tak bylo od zawsze no i tylek maly okragly

wiec masz tylko trochę zbyt szeroką talię, reszta jak u modelki;-) mogłabym się zamienić:-)... powinnaś strojem podkreślać tą talię i będzie gut

Gość fdfddfd
90-67-102 droga koleżanko:-) ile wazysz przy tych wymiarach

no to jeśli wizualnie tak to oceniasz to w takim razie przynajmniej moim zdaniem jest wszystko w porządku:-) używaj balsamów ujędrniających, trochę się opal i będziesz wyglądać super;-)

Gość fdfddfd
talia 73 biodra 93 uda 51 lydka 35 to sa tylko nic nie mowiace wymiary . Byc moze nie musisz sie odchudzac . Trudno powiedziec jak sie prezentuje twoje ciało w rzeczywistosci . Jesli dobrze to nie ma potrzeby sie odchudzac .

Gość ogolna dyskusja
kurcze a ja zawsze sie czulam jak grubas, a tu taka niespodzianka, zawsze myslalm ze jestem zbyt gruba, nad talia moge popracowac nie ma problemu, chociaz teraz jak sie zmierzylam to przyznam ze to byl pierwszy raz od 7 lat a wtedy mialam ponad 100cm w biodrach, nie odchudzalam sie od tamtego czasu wogole, chyba stresy mnie troche zjadly

ja?? tak samo jak autorka, ok 63kg przy 169 wzrostu...

Gość ogolna dyskusja
moge wyslac fote na maila ale tylko dla czarnych nikow

Gość fdfddfd
Kazda kobieta ktora wazy 80 kg i wiecej powinna sie odchudzac . Ale w przypadku wagi podobnej do twojej nie jest to takie oczywiste .

Gość Izusia87
No, to moze tylko troche brzuch i talie wypracuj, a reszta spoko. A mozliwe, ze juz tak jestes zbudowana i tego 73 w talii nie zbijesz. Ja mam 77 w talii i chcialabym te 7cm zrzucic.

Gość fdfddfd
90-67-102 ale przy tych wymiarach wskazane byłoby sie odchudzcdo takiej wagi zeby w biodrach nie było wiecej niz 95 cm . Duza roznica w proporcjach nie jest raczej korzystna .

no właśnie wiem, ale samemu ciężko obiektywnie ocenić własną figurę... niektórzy mi mówią ze mam wielka d... a niektórzy że wyglądam całkowicie normalnie, moim zdaniem dużo też zależy od stroju...

Gość ogolna dyskusja
dzieki zqa opinie a spodziewalam sie bardzo negatywnych:P

Gość fdfddfd
talia 73 biodra 93 uda 51 lydka 35 Tutaj proporcje wygladaja raczej dobrze . Mozna co prawda stracic 3,5 kg do 60 kg , Ale wieksze odchudzanie nie jest konieczne .

Gość ogolna dyskusja
mila ty wygladasz super ! fajna fotka tak poza tym, zawsze sie uwazalam za grubsza ale to bylo pare lat temu teraz po prostu przestalam o tym myslec dziwne troche ale nie mam na to czasu, tylko ostatnio mnie cos nalecialo zeby moze sie odchudzac i cos zmienic, jak chcesz to moge ci wyslac fote to ocenisz obiektywnie

Gość fdfddfd
87, talia-66, biodra 95 to masz dobra sylwetke .

Gość ogolna dyskusja
dzieki to popracuje nad talia tylko nie wiem jeszcze jak ale cos wymysle

w zeszłym roku schudłam do 57kg czyli waga raczej odpowiednia do wzrostu i miałam wtedy 89-64-100, czyli i tak podobna różnica pomiędzy biodrami a talią... wydaje mi się że to taka' cecha chrakterystyczna' mojej figury i mogą tylko się starać żeby pupa była kształtna i jędrna i zaakceptować:-)... zresztą roznica zbliżona do 30cm jest podobno pożądana, raczej odstaje tu mój biust, ale dobry stanik zalatwia częsciowo sprawę i jakoś wyglądam:-)

Gość ogolna dyskusja
biust tutaj zmierzylam bez stanika czyli "z" jeszcze dochodzi mi dobre pare cm bo uzywam takich z gabka :P a zna ktos jakies sposoby na schudniecie w talii?