Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co do cholery?

czy dziewictwo to ciężar? piętno?

Polecane posty

Gość co do cholery?

Tak czytam to forum, wypowiedzi różnych ludzi i obserwuje otoczenie i dochodzę do smutnych wniosków. Że dziewictwo w tych czasach to powód do wstydu. Żeby faceci uciekali przed dziewczyną bo nie miała wacka innego faceta między nogami?! To dziwne. Zawsze mi się wydawało że to nieważne czy dziewczyna miała już kogoś czy nie...Że liczy się namiętność, jakiś pociąg, uczucie...o ile nie puszcza się na prawo i lewo. Ale widzę że to dziewice są bardziej piętnowane niż puszczalskie panny. Dlaczego wszystkie wrzuca się do jednego wora - że pewnie nikt jej nie chciał. Są różne sytuacje w życiu. A dziewica nie równa się cnotka...

Dziewica w wieku 18 lat i więcej to jakiś niedorozwój umysłowo intelektualny. Takie kobiety powinny być natychmiast przymusowo rozdziewiczone z urzędu. Na szczęście ten problem nie istnieje, ponieważ nie ma niedoświadczonych kobiet w tym wieku.

Jest już projekt ustawy w sejmie. Powstanie urząd rozdziewiczania i agenci będą opłacani z budżetu państwa :D

Gość Minister Zdrowia
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z 21.08.2010r Zarządza sie przymusową defloracje wszystkich dziewic powyżej 18 roku życia na obszarze całego państwa. Kto nie podda si defloracji grozi mu grzywna, lub kara pozbawienia wolności do lat 3. Rozporządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania. Minister Zdrowia:classic_cool:

Gość co do cholery?
ale macie posrane w głowach:)

Gość co cholery?
Jem kupe:)

Gość mam 20 i jestem dziewicą

Gość Vice Min Zdrowia
Przed opuszczeniem zakładu penitencjarnego dziewica zostanie poddana przymusowej defloracji, jako ostatni punkt w procesie resocjalizacji.

"dziewice są bardziej piętnowane niż puszczalskie panny" Piętnowane przez małoletnich ogierów, bo musieli obejść się smakiem odmowy. Piętnowane przez puszczalskie panny, bo im szkoda, że nic dwa razy się nie zdarza, równiez dziewictwo. Piętnowane przez... ordziców, bo patrzą jak się im dorosłe dziecko marnuje. Piętnowane przez ... inne dziewice, bo dziewicza solidarność jajników to jedno, a konkurencja w niedoli nie ułatwia pozbycia się zbędnego dodatku. :) Z dziewicą jest jak z dżunglą... Dziewiczość dźungli onieśmiela, podnieca wyobraźnię, przyciąga obietnicą niezapomnianych przeżyć... ale żaden żądny przygód w dżungli twardy facet nie planuje w niej zamieszkać na stałe...

Gość dziewica równa się cnotka
oprócz takich co biorą w pupę

mam 18 lat jestem dziewica nie jestem ani brzydka ani zaniedbana po prostu nie chce byc jak moje puszczalskie kolezanki, ktore kurwia sie na bokach gdzie i z kim sie da a pozniej polew maja chlopacy i to wszytko idzie w obieg az taka cnotka ze mnie tez nie jest wiec co jest??? ?!