Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

figura

Polecane posty

Gość mychaaaa

otoz chodzi o to ze poznalam na portalu randkowym fajnego faceta problem w tym ze przy wzroscie 180 wazy on niecale 70 kg a ja na ogol jestem drobna kobieta i mam 165 waze 64 kg i mam szerokie biodra. kurcze on pewnie szuka kogos szczuplutkiego a ja AZ taka chuda to nie jestem ;P i tu jest problem ;P nie mam zamiaru sie odchudzac :]

Gość a skad Ty wiesz
jakie kobiety on lubi? jesli Tobie nie przeszkadza jego chudosc, a jemu Twoje okragle ksztalty, to o co kaman? wymiana zdjec juz byla?

Gość o rany julek.........
ja waze 65 kg przy wzrocie 174 i uwazam ze to za duzo!

Gość mychaaaa
napislaam ze drobna bo jestem waska w ramionach plaski brzuzek wciecie w talii a te kg to tylek ;P tak zdj widzial :] dobrze ze chociaz wysoki bo to juz inaczej wyglada :) niz maly i chudy

165 cm wzrostu i 64 kg wagi to nie taka drobNa się wydajesz być, mało tego - to dośc sporo, jednak jeśli masz tylko tyłek krągły to ok. :) Faceci naprawdę lubią większe tyłeczki. Według mnie to zaleta :) Będzie zachwycony ;)

165 cm wzrostu i 64 kg wagi to nie taka drobNa się wydajesz być, mało tego - to dośc sporo, jednak jeśli masz tylko tyłek krągły to ok. :) Faceci naprawdę lubią większe tyłeczki. Według mnie to zaleta :) Będzie zachwycony ;)

Gość mychaaaa
noo ok moze drobna przesadzialm, ale jestem szczupla i typowa figura gruszki i coo jest ciezszy od 2 kg ale przy jego wzroscie wychodzi na to ze jestem grubsza od niego baba grubsza od faceta...o matko nie mialam wczesniej z tym problemow co myslicie ?

Gość mychaaaa
hello ??? a moze mial ktos podobna sytuacje ?