Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupa pomidorowa z ogórkami

Co myślicie o właścicielach tuningowanych samochodów?

Polecane posty

według mnie to porażka konkretna ci ludzie, trzeba być naprawdę wieśniakiem żeby pakować kupę kasy w jakiegoś starego trupa i myśleć że to coś zmieni, żal.pl, te wszystkie tuningowane kalibry, bmw, golfy, hondy, ciekawe czy np odkurzacze też tuningują te buraki? taki sam sens, odkurzacz ma odkurzać dywan, a auto ma nas zawieść z punktu a do b, sens przeróbek w obu wypadkach jest taki sam, buraki kupują stare bmw, oblepiają plastykami i myślą że zrobią furorę jakby mięli nowego Fiatem 500 z salonu prostu, buahahah

Gość ladaco
to bardzo zacni ludzie

Gość honda crx z 1991
moj chlopak lkupil honde crx za 8 tysi zainwsetowal z 6 tysi sprzedał po 9 tys :o aaa i ma niezle kredyty

Gość kgkgkgkkgkgkg
ze to biedni chłopcy z kompleksami wiekszymi od nich samych i im moge tylko wspolczuc tak zjechanej psychiki

to jest pasja poprostu! tak jak dla niektórych jazda wyczynowa na rowerze..! rower jest po to żeby pojeździć a nie na nie na nim skakać! tak samo z samochodami.. ludzie z natury lubia miec wszystko inne.. nie przeciętne..

honda crx z 1991 nie powiem, ma chłopak łeb do interesów, typowo tuningowy łeb buahaha, jak można zainwestować 6 tysięcy w auto z 1991 warte 8 tysięcy, ale wieśniaki tak mają, myślą że te naklejki i spojlery odmienią ich trupa buahaha, a 8 + 6 = 14 i mógłby już kupić jakiś przyzwoity samochód, ładny i zadbany, ale zamarzyła się sportowa furka wieśniakowi

ja mam bmw bardzo stare.. ale w dobrym stanie, bardzo zadbane, mam zamiar ja troche pozmieniać.. i na to wygląda ze bedzie piekna.. w sumie bez tego tez jest..

Patrycja:) Tylko proszę cię nie zakładaj żadnych spoilerów, stare BMW są piękne i tuning stylistyczny tych samochodów to zbrodnia niesłychana. Jaki model jeśli można wiedzieć?

Gość honda crx z 1991
no ale nie wyzywaj go od wiesniaków 😠 ty pewnie sama jezdzisz tico passatem albo autobusem! :[ moj chlopak wygrywał wyscigi, i inne nie masz o tym pojecia, ma puchary ;) teraz kupil se nowe auto wypasione duze rodzinne kombi z klimą :)

Gość kgkgkgkkgkgkg
JDM Jestem Durnym Matołem??

E30.. nie no bez drastycznych zman:) chce przyciemnyc szyby i światła zmienic na nowsze troszke bo marnie swiecą;P

Gość tuning
zależy czy tuningują z gustem czy bez ale wiadomo że o gustach się nie dyskutuje jedni lubią to drudzy tamto trzeci jeszcze coś innego i innym ludziom nic do tego i nie oceniajmy ludzi po tym jakimi autami jeżdżą bo najpierw trzeba było by ich poznac

wiem wiem.. jeszcze zadbany więc nie wygląda na swoje lata hehe :) ale odrobinka zmian się przyda :)

Gość kgkgkgkkgkgkg
oo ale pojechałes... :D tak na marginesie skoro jestes az do takiego stopnia nawiedzony i masz schize to urywam tę rozmowę :P

to po ch**j jest ten post?? skoro o gustach sie nie rozmawia?? kuuu****wa mać! masakra! LUBICIE sie kłócić !!??

Gość niektóre faktycznie
zalatują wiochą, ale co z tego. ktoś lubi malować a ktoś tuningować i chuj ci do tego. mysląc w ten sposób pokazujesz jedynie jak jestes ograniczony/a.

Gość irqa.
a mnie rozwalaja te pierdzace rury wydechowe ahaha to dopiero wiocha na maxa

moja bm-usia chodzi jak marzenie! jest srebrno-złota.. taki lakier.. jaśniutka:) podobają mi sie stare auta wiec mam gdzieś co macie do powiedzenia na ten temat HEH

Gość tuning
ja mam peugeota 106 kid niebieski mój ulubiony kolor pokrowce też mam niebieskie a w bagażniku nie wiedziałam co położyc więc wzięłam resztki mojego niebieskiego dywanu z pokoju fajnie wyglada mi się podoba a mój kumpel fan bmw powiedział że to zboczenie z tym niebieskim ale i tak się lubimy

Gość tuning
lubię ten kolor ale auto w tym kolorze to przypadek ma taki fajny odcień wszyscy znajomi mówią że to niespotykany kolor i ze chcieli by miec taki sam każdemu siw podoba a pokrowce są błyszczące i też wszystkich powalają

Gość stuningowany matiz
jestem 35 letnią kobietą i mam tuningowanego matiza i jestem z tego dumna wcale nie chodzi o to by upodabniać samochód do nowych wypasionych modeli ale jeździć autem wyróżniającym się a Ciebie autorko pozdrawiam może zacznij od tuningu odkurzacza może Ci się spodoba :)