Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv

Która się ze mną ODCHUDZA OD JUTRA?!

Polecane posty

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv

?:)

Gość gigirnaa
od jutra? swietna dieta :D

Gość studentka jaa
zjedz sobie pierogów, prosiaku:D🖐️

Gość Sabulka
nikt nie musi się odchudzać tylko ty, warchlaku

Gość leniwiec najpospolitszy
ja się powtórzę - odchudzam się od kilku dni, ale będę Cię wspierała, bo ja mam większą wyjściową wagę :P

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
nie mam nadwagi kretynko, więc nie jestem prosiakiem :P od jutra to nie jest dieta :O , ktoś chce zaczac sie odchudzać od jutra razem ze mną ?

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
właśnie leniwiec miałaś mi napisać ile ważysz:)

napisałam na tamtym topiku :)

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
nikt ?

Gość Sabulka
nie. i spieprzaj już... do koryta...🖐️

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
Ja waze 60 kg przy 167 cm wzrostu, myślałam o sb czyli south beach .

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
CO MOŻNA JEŚĆ: Wołowina: Chude części takie jak górna część udźca, polędwica także mielona Drób (bez skóry): Bekon z indyka (2 plastry dziennie), kura kornwalijska, piers kurczaka i indyka Owoce morza: Wszystkie rodzaje ryb i skorupiaków Wieprzowina: Chudy bekon, szynka gotowana, polędwica Cielęcina: Górka, górna cześć udźca, kotlet z udźca Mielonka śniadaniowa: Tylko beztłuszczowa lub niskotłuszczowa Sery (beztłuszczowe lub niskotłuszczowe: Amerykański, Cheddar, feta light, mozzarella Ligot (Santa Lucia), parmezan, provolone, risotta, serek wiejski chudy, string, chudy twaróg, Nabiał: Mleko 0%, jogurty naturalne chude bez cukru (jogo vita), maślanka 0% Orzechy: Masło orzechowe 1 łyżeczka, połówki orzechów pecan 15szt, orzechy arachidowe 20 małych, orzeszki pistacjowe 30szt Jajka: Spożycie całych jaj nie jest ograniczone, chyba że twój lekarz zaleci inaczej. W razie potrzeby stosuj białka lub substytuty jaj Tofu: Odmiany miękkie, niskotłuszczowe lub lite Warzywa i rośliny strączkowe: Bakłażany, brokuły, cukinia, fasola (czarna, Jaś, ciecierzyca, szparagowa, strączkowa, czerwona kidney, soczewica, Limańska, bób, soja, groch łuskany), groszek bezłykowy, grzyby (wszystkie odmiany), jarmuż, kalafior, kapusta, karczochy, kiełki lucerny, ogórki, rukiew wodna, rzepa, sałata (wszystkie odmiany), seler, szparagi, szpinak Soki warzywne: Sok pomidorowy bez cukru, soki wielowarzywne jeśli nie zawierają zabronionych warzyw (marchwi, ziemniaka, buraka) Tłuszcze: Olej z rzepaku typu Canova, oliwa z oliwek Przyprawy i dodatki: Bulion, smażyk Knorra, olejki zapachowe (migdałowy itp.), pieprz, sos chrzanowy, wszystkie przyprawy bez dodatku cukru Słodkie przekąski (ogranicz do 75kcal dziennie): Gorzkie kakao, galaretka bez cukru, guma do żucia bez cukru, lody na patyku beztłuszczowe, substytut cukru, twarde cukierki bez cukru, czekolada w proszku bez cukru CZEGO UNIKAĆ: Wołowina: Mostek, żeberka, wątroba, inne tłuste części Drób: Gęś, kaczka, skrzydła i nogi z kurczaka, przetworzone produkty z drobiu Wieprzowina: Szynka pieczona w miodzie Cielęcina: Mostek Sery: Brie, edamski, pełnotłuste Warzywa: Buraki, jamsy, kukurydza, marchew, ziemniaki białe, ziemniaki słodkie (bataty), pomidory ogranicz do 10 koktajlowych lub 1-2 normalnych dziennie Owoce W 1 fazie należy unikać wszystkich owoców i soków owocowych. Skrobie i węglowodany: W 1 fazie należy unikać wszystkich produktów skrobiowych. Wyklucz między innymi: macę, makaron, owsiankę, pieczywo, płatki zbożowe, produkty mączne i pieczywo cukiernicze (wszystkie rodzaje), wszystkie rodzaje ryżu Nabiał: W 1 fazie unikaj wszystkich produktów nabiałowych. Wyklucz miedzy innymi: jogurty, lody, mleko, mleko sojowe Inne: Wszelkie alkohole, w tym wino i piwo I faza trwa dwa tygodnie nie ma tu chleba, makaronow itd.. potem jest II faza w ktorej dochodza owoce, wlasnie male ilosci chleba itd. Masz dobra wage, chcialabym wazyc tyle co ty .. moze zrob sobie jakas lewatywe , albo pij herbatki na oczyszczenie ?

Gość o jaaaaaaaaaaaaaaaa
jutro jest niedziela a odchudzanie zawsze zaczyna sie od poniedziałku ;p

Gość Ja tez nie mam nadwagi
Tak mi sie przytylo, mam 160 i waze teraz 49,5. Chce schudnac ze trzy kilo. No i od tygodnia zaczynam diete 10-cio dniowa. I tak mi ciezko sie zabrac. Pozatym szczuplym sie ciezko chudnie. Masz pomysl jakis ??? Jak sie chcesz od jutra odchudzac ? http://vitalia.pl/index.php/mid/25/fid/201/odchudzanie/diety/forum/1/topicid/10392/page/0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3749529 Co ty na to ??

wszystko co chcesz zrobic zaczynasz od razu (o ile to mozliwe a w przypadku diety jest mozliwe gdyz juz dzisiaj mozna nic nie zjesc i np isc do sklepu po tabsy z chromem czy czerwona herbate)

Gość Ja tez nie mam nadwagi
No fajnie, a ja wlasnie pije winko, to z odchudzania nici ???? A tak malo dzis zjadlam !!!

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
niby czemu od poniedziałku :P? Ja chyba przejde na south beach , nie jest bardzo niezdrowa i nie jest sie glodnym. Dieta 10 dniowa jest niezdrowa, przechodzilam ja i nie wytrzymałam, nie polecam jej , wroca ci kilogramy i bedziesz glodna, glowa cie bedzie bolec..

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
AiYoriAoshi - nie jesz wogole chleba ziemniakow makaronow?? ja wlasnie jem duzo kalorycznych rzeczy i niestety moja slaboscia jest czekolada i chipsy:o chociaz predzej odmowie czekolady niz alkoholu :o:o

Zamiast chleba jem bułki - ze słonecznikiem, pestkami dyni, grahamki, ciemne. Zamiast ziemniaków jadam ryż, kaszę. Ale za to wpierniczam masowo lody i czekoladę. :D

Ja się odchudzam trzeci miesiąc, ale możemy się umówić, że startujemy razem, bo efektów na razie nie widzę :P

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
do wymarzonej wagi :) tzn. pierwsza faza to dwa tygodnie , a potem do wymarzonej II :) Magda eM. - przechodzisz na sb czy dalej bedziesz swoja kontynuowac i co to za dieta?? Ja mam zamiar jeszcze jakies cwiczenia wlaczyc:o do tego.. i chyba kupie stepper