Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosialicious

prawo jazdy

Polecane posty

Jaki czas po zdaniu prawka czuliscie sie pewnie za kolkiem jadac samemu/samej bez pasazerow?? Jaki samochodem jezdziliscie po zdaniu prawka??

na drugi dzień po zdaniu egzaminu musiałam sama pojeździć i pozałatwiać kilka spraw. To był dobry chrzest dla mnie ale jakoś poszło. Potem specjalnie szukałam pretekstu do jazdy żeby trenować Zdawałam na VW Lupo a jeździłam Mercedesem w kombi I do tej pory lubię auta w kombi bo mi się łatwo parkuje, cofa. Wiem gdzie mi się samochód kończy :-D ;-)

Prawko zdalam 3 dni temu i od dzisiaj jezdze volkswagenem eos i wcale sie nie boje, nie stresuje. Uwielbiam ten samochod! :classic_cool:

Gość anonimowa pomarańczka
gosialicious niedawno tutaj dziewczyna podawała jakiś świetny tani tusz ej weź se kup i pomaluj bo masz okropne te rzęsy:o takie posklejane ty myślisz ze to sexy? aż mnie obrzydza:o

Gość anonimowa pomarańczka
:D dobra była ta traba::D:D:D:D:D:D:D

Gość max 87
Za pierwszym razem zdałaś? Masz 21 lat tak?

Nie czułam się pewnie nigdy, przy drugim samodzielnym kursie miałam stłuczkę i od tego czasu wolałam poruszać się jako pasażerka. Co ma swoje dobre strony, udawanie biednej i potrzebującej podwózki... ju noł ;)

Gość tuning
zdałam za 10 ale nie przejmuje się tym lubię jeżdzic i jeżdziłam jeszcze przed zdaniem fiatem siena brak wspomagania niestety