Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyaka

cholera no:(

Polecane posty

Gość qwertyaka

Witam, jestem z facetem ponad 3 lata, były wzloty i upadki jak to bywa w związkach ale tym razem naprawde cos mnie niepokoi... Przedwczoraj miał urodziny nie wyprawiał ani nic, oznajmił mi ze w sobote (dzisiaj) idzie do baru z kolegami i ze ja pewnie nie pojde wiec tak im powiedział. owszem nie poszlabym poniewaz jestem przeziebiona i bez sensu zebym im tam kaszlała i kichała bez przerwy. Wczoraj sie opiłam troche i wkęciło mi sie halo ze on mnie zdradza i zaczelam mu kręcic jazde o to i na koniec napisalam sms "jak mnie zdradzasz to koniec" nic nie odpisal i do tej pory sie nie odzywa nie wiem co myslec...

Gość facet ma inne oko
twoj sms byl tak dziecinny,ze go olal,uwierz mi,napewno cie nie zdradza,tylko wie,ze po prostu jak kazda baba histeryzujesz czasem

Gość vangelis
i prawidłowo. powinien kopnąć cię w dupę i wreszcie zacząć życie od nowa, a nie z takim balastem :P

Gość qwertyaka
dziecinny owszem jak wstalam rano i to przeczytalam to zastanawialam sie czego uzyłam do myslenia ze tak napisalam.. chcialam mu teraz cos napisac ale nie bardzo wiem co...

Gość facet ma inne oko
najlepiej nic nie pisz,przestan bo wyjdziesz na desperatke,spokojnie sam sie odezwie

Gość qwertyaka
w sumie to racja. bedzie ciezko ale bede milczeć dziekuje :)