Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

co bys cie zrobili?

Polecane posty

dziewczyny poradzcie mi co robic, bo sama juz nie wiem Moj maz pojechal do sowojego kolegi mial postawic mu flaszke bo cos tam na taniej zalatwil do remontu, no wiec ok, pojechal, ja zostalam z mala jak juz pisalam wczesniej, mimo tego ze zle sie czulam. Dziewczyna tego chlopaka jest moja przyjaciolka, miala zostac matka chrzesna Julci. Miala do mnie przyjechac, ale powiedziala ze umowila sie z jakas kolezanka na miescie, napisalam jej smsa czy wpada czy jednak wychodzi a ona mi odpisala ze siedzi u kolezanki z dziewczynami i pije i nie przyjedzie. Zadzwonilam do meza zapytac czy wzial klucze i okazalo sie ze zaprosila sobie kolezanki do domu i sobie wszyscy imprezuja. Kuzwa tak mnie oklamac i maz i przyjaciolka...

Gość hiphoppottam
pytanie czy krzyż mają bo jak imprezują to to jest niezbędne :D

ja sie naprawde pytam, napisalam jej smsa ze juz nie musi zbierac kasy na chrzciny

Gość zlehaslo
A dlaczego Ci mąż nie powiedział ? Obydwoje zachowali się nie lojalnie .Masz prawo się wściec...Napisz co na to Twój mąż że go przyłapałaś na kłamstwie no i przyjaciółka oczywiście? Ja bym chyba zabiła...zaraz do głowy by mi jakieś głupie myśli przychodziły w stylu "zdrada" ale to może tylko moja obsesja... też wiem jak to jest być młodą mamą wykluczoną nie raz przez to z życia towarzyskiego ...

maz powiedzial ze jedzie do kolegi i beda we dwojke siedziec i napija sie wodki i wroci do domu, a tym czasem okazalo sie ze siedza chyba w 10 osob ich dwoch i reszta kolezanki tej dziewczyny niby mojej przyjaciolki...i sie imprezuja