Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-MARTINI-

dzisiaj będzie jeszcze rzeź!!

Polecane posty

mój facet mnie dziś dobije na maksa!!! nie dość że drugą noc spędza na kanapie to jeszcze nie odzywa sie szanowny królewicz do mnie chyba sie przeliczyłam z tym wszystkim z tym całym przyjzadem do niego i ta cała miłością nie długo będzie nasza pierwsza rocznica i co i jak zwykle gówno mam chęć mu przyjebać i wykrzyczeć wszystko co mi leży na sercu!!!!!!!!

Gość młynek kawowy.
Fochy z przytupem nie zawsze działają, nie każdy królewicz lubi tresowane ;)

kurwa ze ja bylam taka naiwna ze oddalam mu piec lat zycia przyjazn ktora nie ma konca tak mi mowil a teraz co kompletna olewka mam juz dosc zaraz wyjde trzasne drzwiami i bede lapac pierwszego busa do polski a ja glupia naiwna zostawilam w pl wszystko doslowni wszystko i co wszystko dla niego a teraz co zimna dupa wiecie co juz nawet plakac mi sie nie chce z tego powodu juz za duzo lez wylalam przez tego drania mam juz dosc mialo byc pieknie a ja jeszcze w czwartek szykowalam mu niespodzianke na nasza pierwsza rocznice po jaki huj po to zeby po raz kolejny zadowolic dupka w lozku i tyle miec z tego

jakie fochy... wrocilam do domu i polozylam sie na chwile bo bolala mnie glowa a on co obrazony bo nie przywiatalam go w drzwiach ludzie jak tak mozna traktowc innych ze sobie wszytsko a innym caly huj ja juz mam dosc jestem tu sama mam tylko jego i co nawet ten ktoremu ufalam bezgranicznie i oddalam wszystko co mialam mnie zawodzi jak tak zyc siedzi na kanapie i patrzy siejak komornik na szafe i co nawet nic nie powie bo to jego najlepsze podejscie do porblemow odwrocic sie dupa i udawac ze sie nie slyszy

nie wiem nie wiem nie wiem czasem amm chec spakowac sie i wyjsc i juz niegdy nie wrocic tylko gdzie wyjsc jak ja w tej jebanej brukseli nie mam nikogo innego tylko jego kurwa jak mozna bylo tak dac sie podpuscic

Gość młynek kawowy.
Sama takiego faceta chciałaś, on też może mieć złe dni i oczekiwać pomocy, złość i rozdmuchiwanie drobiazgów nie są niczym dobrym (na dłuższą metę).

ale młynku popatrz zawsze ma wszystko co chce dla niego zawsze jestem gotowa zrobic wszystko i co jak ja chce odrobinę czułości to nie mogę jej dostać czy nie wystarczy że dla niego zostawiłam wszystko w polsce że jestem tu tylko dla niego więc po co te fochy po co to wszystko co to ma być jakaś kara?

Gość młynek kawowy.
Może Ci się tak wydaje (że jesteś taka super), a może tak go sobie wychowałaś ? Sam się taki nie zrobił.

powiem ci tak ze przez 5 lat naszej przyjazni bylo super a teraz co tak jakby sobie odpuscil jeszcze poki nie bylam w bxl staral sie a teraz od paru dni jakby cos sie zmienilo ja go karac nie chce ja mu powiedzialm ze jesli jest cos nie tak to wystarczy powiedziec a nie ukrywac sie w milczeniu przeciez podstawa zwiazku jest szczerosc jak sie mu znudzilam to niech mi to powie a spakuje sie i dam mu spokoj po co sie meczyc nie chce mnie zrozumiem ja chce tylko szczerej rozmowy tylko tego chce wiedziec co jest nie tak

Gość młynek kawowy.
Mądre posunięcie. Faceci to proste istoty, w sumie po co miałby ukrywać ...

no wlasnie niech mi powie o co chodzi i bedzie po sprawie a tak siedzi i milczy jak zaklety ale ok ja przeczekam i tak bedzie musial sie wytlumaczyc jak mu sie tylko zachce seksu to wtedy bedzie potulny jak baranek

Gość widzialy galy co braly

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej