Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKEY TO TERAZ JA 3487

OKEY TO TERAZ JA!!

Polecane posty

TERAZ MOJA KOLEJ SIE WYZALIC TYLKO POWIEM OD RAZU GLUPICH TEKSTWO NIE CHCE I TAK NIE JEST MI DO SMIECHU....MOJ FACET RAZEM POND 4 LATA NIE CHCE SLUBU OK TO ROZUMIEM.....ODKLADAMY KASE TERAZ CZEKAMY NA SWOJE MIESZKANIE JUZ NIELUGO TAKOWE BEDZIE, PLANUJEMY KUPIC NOWY SAMOCHOD ITD, ALE ON NAWET NIE CHCE MI SIE OSWIADCZYC.....NIC...I TROCHE MI PRZYKRO KTOS TAK MA??MOZE NAPISZE MI COS MADREGO CO POMOZE MI TO ZROUZMIEC TROCHE BO NIE UKRYWAM TROCHE MI PRZYKRO

HAHA FAJNIE TO TYLKO JA MAM TAKI GLUPI PROBLEM??HEHE SUPER....

MAMY 24 LATA ALE TO NIE CHODZI O WIEK MY MIESZKAMY JUZ TROCHE ZA GRANICA I CHYBA TU ZOSTANIEMY INNE ZAROBKI INNY STANDART ZYCIA WIEC Z ETAK POWIEM KASE MAMY, MIESZKANIE LADA CHWILA WIEC O KASE MU NIE MOZE CHODZIC ZE NIE MA NIE WIEM MOZE HAHA TAKIE GLUPIE JA TO NIE JA?

zajebiscie nie wie czego chce to nie czaje po co mu w tgakim razie wspolne miszkanie samochod i takie tam inne pierdoly,,,,,nie rozumiem w takim razie facetow wsolne mieszkanie okey na jego i mje nazwisko samochod wspolny ok ale glupi pierscionek to juz za duzo????skoro nie jets za mlody na to co napisalam to dlaczego nie chce sie oswiadczyc nie mowie zbey juzmod razu do urzedu stabnu cywilnego leciec ale....

wiesz normlanie to ja bym powiedziala kolesiowi tak: sluchaj, ja chce wyjsc za maz, zalozyc rodzine, juz dlugo czekam, nie chce jechac dluzej na pol gwizdka, wybieraj: woz albo przewoz, wiec ja ci zrobie przysluge, zorganizuje slub, wysle ci naproszenie a ty albo przyjdziesz albo nie. a jak nie to sie inny znajdzie co sie bedzie chcial zenic i tyle. ale wy macie 24 lata dopiero, nie ma co sie spieszyc, naprawde..

heh odwazna babka z ciebie i duuuzy szacun nie wiem czy ja bym tak powiedziala..... czaje po 24lata fakt jak na faceta malo ale chodzi mi o to dlaczego nie jest z amlody na to by miec wspolny dom??moze ja nie znam facetwo....

jezeli wynajmujecie dom to przy rozstaniu po porostu jedno z was sie wyprowadza albo obydwoje znajdujecie inne mieszkania i dzielicie to co macie miedzy soba - zaden wielki problem. co innego jak macie wspolny kredyt.. to jakby zobowiazanie. a tak to do niczego wam ten slub nie jest potrzebny w sumie. no i nie mow, ze sie boisz z nim szczerze porozmawiac?

masz typowy syndrom taki jak ja ja mialam kiedys chcesz slubu i koniec oj patrz bo mozesz dlugo poczekac to musi byc wspolna decyzja a moze ty mu to zaproponuj nie pomyslals o tym

domu nie wynajmujmey mieszkamy w skandynawii i tu mieszkania dostje sie od spoldzielni no i my mamy wspolne mieszkanie wlasnosciowe jezeli rozumies zo comi chodzi...kredyt tez wspolny bo samochod trzeba kuypic i o.....moze szczerze to sie nie boje ale wiesz jak ja zaczynam on urywa temat i mowi ze go zmuszam to pierdole juz nie zmuszam wiem tez ze jakbym dala wybor to chyba by nie zrobil tego czego ja tka bardzo chce a slub po co?zebym byla pewna tego ze mnie kocha no i zebysmy w koncu byli rodzina dzieci mieli ja nie chc emiec dziecka bez slubu...

proponowalam hahha i nadal jestem bez pierscionka

no to albo go zmusisz albo poczekasz az sam sie zdecyduje co moze trwac jeszcze wieki albo sobie dasz z nim spokoj. ostatnia opcja pewnie odpada:). ale chociaz go postrasz, ze poszukasz innego, i sie najlepiej obraz na troche.

haha no tak obraz na troche napewno pomoze hehe dobra dzieki bardzo za rade dobrej nocki zycze pa

....pewnie mi sie nie uda, nie wiem on to ciezki kawalek chleba jest czasem mam wrazenie ze gdybym nie ja juz dawno by to padlo...

ok a co jezeli ja twardo i sztywno a on ze tak powiem ma to w nosie?

wiesz jak to bylo z moim? mielismy jechac do polski, jakos tak znowu zeszla romowa o malzenstwie. wkurzona bylam tego dnia na maksa o cos innego i zagadal, od slowa do slowa powiedzialam mu, ze jak nie dostane pierscionka do czasu wyjazdu to go nie zabieram ze soba, i moze nawet zostane w polsce jakis czas zeby przemyslec czy mi sie chce wracac. malo romantyczne, ale czasem tak trzeba :)

hahah i co juz po slubie??a ile on mia lat?

to bylo kilka tygodni temu dopiero. a potem byly zareczyny przy moich rodzicach, pierscionek z diamentem itd. teraz bede go meczyla o date slubu ale troche pieniedzy musimy uzbierac :) a on ma 34 w tym roku. nie sadze zeby to sie udalo jakby on mial 24. raczej marne szanse. ale mamy dziecko i on wie, ile moglby stracic. musisz okazac czynami a nie tylko slowami. o tym obrazeniu sie serio mowie. posun sie tak daleko jak bardzo ci zalezy :).

Facet musi dojrzec do malzenstwa.Widocznie jeszcze nie czuje takowej potrzeby,zeby sie zenic.Nie martw sie nie oznacza to,ze go nie najdzie jeszcze taka potrzeba,bo napewno sie kiedys oswiadczy(jesli sie wam uklada). wylacz caps locka

kurcze on ma 34lata i macie dziecko to co innego gdybysmy my mieli dziecko to moze wtedy balby sie ze cos straci a tak to chyba za bardzo go przyzwyczailam ze ja bylam i zawsze bede chocby nie wiadomo co a co najgorsze ze nie wybije juz mu tego z glowy...ciezko ciezko naprawde mam ciezki kawalek chleba w domu dzis np 2h temu pojechalismy do centrum na spacer moze cos zjesc obrazil sie bo pow ze popsul wieczor bo byl wulgarny mocno i zaczal mnie traktowac jakby mnie nie znam i do domu leciec....kurwa...czasem juz sily nie mam na niego

nie mam wybory haha i tak bede czekala do tych 28 bo sama do urzedu nie polece hehe

oj tam nie panikuj. a wiesz jak ja bylam w twoim wieku to bylam z facetem 4 lata i chcialam sie z nim chajtac. on pod koniec nawet bardzo nalegal na ten slub, ale ja z nim postanowilam zerwac:). ja jestem zdania, ze nie ma tego zlego co by na dobe nie wyszlo :)

zazdroszcze optymizmu jak nic....ide spac moze jutro bedzie lepszy dzien hahha