Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondzia

Dziś mam urodziny

Polecane posty

Gość I am the fuckin Walrus!
które? 100 lat !

Gość Wyluzuj kobieto
NAJLEPSZEGO KOBIETO !!!! ZDRÓWKO !! :D

Gość ja tez ale nie obchodze
:classic_cool:

Gość ja tez, ale nie obchodze
Ale Tobie życzę spełnienia marzeń 🌼

piję wino za nic konkretnego... tak żeby się upić i zapomnieć jaka jestem stara :D, a Ty za co ;)

PśP odważna jesteś :classic_cool: :D

nie przesadzaj, na pewno stara aż tak :P nie jesteś. A ja nie pije, nawet mi się nie chce. Rozstałam się z facetem jakieś 1,5 tyg temu i nadal mnie męczy, alkohol mi nawet nie jest potrzebny :D a Lech jest ok.

odważna, bo pijesz Lecha :P blondzia co Cię męczy?

ja nie rzuciłam, raczej on. Stwierdził,że się wypaliło. Tak po krótce brzmi historia. Cóż, nie wiem czemu to wszystko się dzieje ale wiem jedno. Kobiety jak zostają same nie wiedzą co mają ze sobą zrobić ;| nawet słodycze nie działają o zgrozo.

no to jeszcze jesteś rozgrzeszona jeśli kaczki brak :D

Gość zosiasamosia08754
wszystkiego naj naj. ja tez siedzialam na kafe jak mialam urodziny, mama popsula mi cala radosc. wprawdzie bylo troche slodyczy owoce wino kuzynka ja i rodzice ale fajnie sie zapowiadalo. zostalam sama z tymi slodyczami w swoim pokoju, plakalam, poszlam na spacera nikt nie zauwazyl ze wyszlam.

a najgorsze jest to,że w ciągu kilku dni znalazł nową. Tylko to najbardziej boli. Nawet sam fakt rozstanie nie, tylko to. Nigdy nie przeżyłam czegoś takiego jak z nim, był niedawno taki temat Skamienieliny, opowiadała o swoim cudownym Szymonie chyba. Ja miałam podobnie właśnie.Byłam pewna,że trafiłam na ideał..

pozdrawiam- z koleżankami nie pójdę bo...ich nie mam. A jak mam to wiesz, każda zajęta itd. Wolę siedzieć w samotności. Nic mi się nie chce, nie jem już od dwóch tygodni, brak jakiegokolwiek łaknienia ;| masakra jakaś. Ostatni tydzień ryczałam, myślałam,że mi przeszło ale jak sobie teraz to wszystko wyobrażę... nie ma szans. Nie odwidzi mu się, nawet jesli to i tak zdania nie zmieni, taki już jest. Poza tym, skoro nic nie czuje, nie ma uczuć, nie tęskni jak sam mówił to miłości nie ma. Tylko najlepsze jest to,że stało się tak z dnia na dzień. Dosłownie, tylko to mnie dziwi.