Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n@ćp@n@ czekol@dą

i kafe umarlo...

Polecane posty

Punk girl - No dobra. Nie ciagne za jezyk. Bedziesz chciala to sama powiesz :p ATP - Done. :p

@ Szejku Spokojnie, spokojnie. Raczej to nie nastąpi :] Kurna największy problem w tym, że czuje się dość odstająca od grupy (kuriozalnie powiedziawszy). A zawsze tego unikam... Będzie trzeba szukać dalej zajęcia na tak późne godziny... ._,

Oh Ty.. wiesz ze nadzieja umiera ostatnia? Wlasnie ja dobilas:O Od jakiej grupy? Naszej? W cyrku nikt nie odstaje specjalnoscia wiec czuj sie jak w domu :D

@ Szejku Że tak po Czesiowemu: Giń *przekreślenie* maszkaro *koniec przekreślenia* mężczyzno! Mam się czuć jak u siebie w domu? Toż to ja właśnie staram się tego nie czuć! Mieszkam sama a w domu ani żywej duszy! A wyjść już nie ma gdzie. <stopka></stopka>

@ MsWhite Szczerze... Z internetu korzystałam jedynie z paru miejsc. Teraz coś mnie naszło i nieszczęśliwie wpadłam tutaj i tak już siedzę.

Zostać wśród samych facetów... Eee... To raczej nie do mnie podobne. Eh. Niewyspaną facjatę bardzo szybko można naprawić :]

Ymmm... *przesuwa bliżej oczy do ekranu* OKEEJ, przepraszam. Gdzieś się zapodziało to 'r' w pamięci, późno już trochę... A właściwie wcześnie. Tak to już jest dobrze. Można jeszcze coś pozanudzać.

MsWhite - my tu dla Ciebie jestesmy przeciez! Punk girl - byle nie po wiatr bo sie zapowietrzysz :P ktora czesc polski ?:P

W swoim małym życiu pogoniłam precz dwie takie shemale. Dostały nauczkę i już nigdzie się nie pojawiały. Kurde, ale trauma pozostała do dziś... =/