Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in vitro zakazane

Nie chcialabym by ustawa przewidziala o ustawe o in vitro.

Polecane posty

Gość in vitro zakazane

To jest grzech, to jest morderstwo, jestem calkowita przeciwniczka stosowania takich metod. To dramat ludzkiej nieprawosci i slabosci, to podlosc do jakich ludzie potrafia metod sie stosowac by osiagnac swoj cel. To tak jak aborcja, ratuje jedno dziecko ale przez to niestety cala reszta dzieci umiera. Baby nie stosujcie tej metody bo skrzywdzicie tylko siebie i swoje dzieci.

Gość masz racje
:D

Gość in vitro zakazane
Oczywiscie ze mam racje i dlaczego mialabym stad wypierdalac jak dobrze mowie :)

Gość liczbapi
ja też uważam, że in vitro nie powinno być refundowane. Te pieniądze bardziej przydałyby się gdzie indziej, na zabiegi ratujące życie, a poza tym, jeżeli kogoś nie stać na taki zabieg to jak będzie go stać później na dziecko? Są inne sposoby na posiadanie dzieci chociażby adopcja.

Gość llllelummmm polle
Pierwsze IN VITRO powinno być refundowane,a reszta, o ile pierwsze sie nie uda już z wlasnej kieszeniu a juz na pewno nie mozna tego zabronic.Nigdy nie bylam w sytuacji zebym musiala korzystac z IN VITRO,ale znam troche ludzi,ktorzy dzieki tej metodzie doczekali sie dziecka.Nie mowicie, zeby zakazac niech kazdy decyduje o sobie.NIE WIESZ CO ZROBISZ JAK BEDZIESZ W TAKIEJ SYTUACJI!