Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddsew

Własny zakład pogrzebowy?

Polecane posty

Gość fddsew

Czy warto zakładac taki interes? ile się na tym wyciągnie?

Gość Gorion Boski.
od nowego roku niewiele, jak zasiłek zjedzie z 6500 do 3000

Gość fddsew
Slyszalam ze to dobry interes i mysle nad biznes planem tego wszystkiego, zalezy mi by zaczac w koncu zyc a do tego potrzebny jest interes ktory przynosi pieniadze? moze jakas wlasna redakcja albo cos tego typu, skoro zaklad pogrzebowy to kiepski pomysl.

Gość a masz pieniądze??
:I

Gość ja bym proponowała
hotel.

Gość fddsew
A czy kwiaciarnia przynosi wogole jakies dochody?

Zakład pogrzebowy to dobry interes, pod warunkiem że założysz obok cmentarz. Wtedy kasy nie zabraknie ci do końca życia.

Gość fddsew
Tylko nie każdy kwiaty kupuje, ja np. wogóle nie lubie kwiatów. Ale może skorzystam z Twojej rady. Co do cmenarza to to był żart? czy mówione na serio?

Wiesz co, mam jeszcze lepszy pomysł. Nie zakładaj zakładu pogrzebowego, tylko sam cmentarz. Kasy za miejsca na cmentarzu będziesz miała masę, a prowadzenie go jest łatwiejsze niż prowadzenia zakładu pogrzebowego. Wystarczy po prostu kopać nowe studzienki pod groby, zorganizować alejski i ujęcie wody, oraz opłacić wywóz śmieci.

Gość taratatatatata
najlepsze jest to ze klientow nigdy nie zabraknie

a ile może zarobić pracownik biurowy w zakładzie pogrzebowym?

Gość ludzie zawsze umierali
umierają i będą umierać, zakład pogrzebowy to świetny interes tylko trzeba mieć pieniądze na przebicie się na rynku, konkurencja w tej branży jest bezwzględna i w walce ucieka się do nierzadko do gangsterskich metod

Gość gość
wiesz, to naprawde trudna branza, nie taka hop-siup. lepiej sie 10 razy zastanów, albo podpatrz jak robia to najlepsi www.koperski.com.pl - na przykład oni, zrób jakiś staż czy coś i może dopiero wtedy, żeby poznać tę niezwykle, trudną branże...

Gość gość
szukam pomocy i dobrego zakaldu pogrzbeowego. Umarl mi ktos bliski zostalam z tym sama nie wiem jak sobie poradzic.

Gość gość
DObry zaklad pogrzebowy, ktory zalatwi wiekszosc formalnosci za Ciebie to http://anubis.info.pl/ - sa naprawde pomocni takze warto. A Ty koneiczni eudaj sie do psychologa bo widac, ze masz zalamanie nerwowe. nie zwlekaj, zwlaszcza jesli jestes z tym sama.

Gość gość
To nie jest łatwy biznes żeby firma się wybiła potrzebne jest doświadczenie zdobywane latami tak jak przedmówca mówił o koperskich to jest firma pokoleniowa u mnie w mieście jest firma Animus właściciel jest w tym od dziecka i kiedyś z nim rozmawiałem to mi opowiadał że trzeba poświęcić całego siebie 24 h na dobę coś za coś można dowiedzieć się o nich więcej na www.animus24.pl