Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba się powieszęeeeee

dentysta w rzeszowie, który przyjmie od razu z bolącym zębem - gdzie - help

Polecane posty

Gość chyba się powieszęeeeee

No właśnie - pomóżcie bo już nie moge:( pobolewał mnie ząb, przestał i znowu zaczął, teraz już nie przestaje. Gdzie znajdę dentystę, który przyjmie mnie od razu? Bo już kurwa nie wytrzymam:( Ogólnie jestem w trakcie leczenia zębów, bo są w masakrycznym stanie, ale były robione inne - bardziej pilne, aż tu ten nagle dał o sobie znać:/ Nast, wizytę u dent. do którego chodzę mam gdzieś za 2 tyg to ja nie wytrzymam do tego czasu, z reszta on mnie wcześniej nie przyjmie. I tak muszę poszukać innego, bo u tego mnie zawsze boli jak cholera i jest nie miły, a ja z taką ilością zębów do leczenia nie wytrzymam psychicznie u niego:( Także błagam - please doradźcie gdzie się mogę jutro zgłosić, żeby mnie przyjęli bez kolejki po południu ( ten ząb prawdopodobnie był leczony już kanałowo), no i doradźcie jakiegoś dobrego dentystę.....

Gość mi sie nie podoba
eh super;////

Gość nie mieliście tak???
ejjjj ludziska nikt nie mial nigdy takiej sytuacji?

Gość hyrdhdrt
jak panstwowo to tylko pogotowie ale oni wyrywaja z reguły prywatnie musisz znalesc który przyjmuje w niedziele z bolącym kazdy cie przyjmnie rozwierci i da antybiotyk

Większość. Jeśli wejdziesz i powiesz, że bardzo Cię boli, wielu dentystów Cię przyjmie. Mój chłopak tak miał i ja zresztą też. Mnie przyjęli zaraz u pierwszego, u jakiego byłam, zaś jego u drugiego, do jakiego się udał. Ubierz się jutro i pobiegaj po dentystach:) A żeby przetrwać do jutra polecam Antidol - kiedyś poleciła mi go zaprzyjaźniona farmaceutka i teraz polecam z czystym sumieniem ;)

Gość chyba się powieszeeeeeee
ok dzięki:) jutro pobiegam...tylko nieste3ty czas ograniczony, bo musze isc do pracy:/ a po południu to wiadomo jak....ale mam nadz. że mi się uda. Wszystko mi jedno czy państwowo czy prywatnie, byle by pomogło, jednak mam wrażenie, że prędzej państwowo z czymś takim przyjmą. mój brat kiedyś po prywatnych z bólem dzwonił (nawet do estetiki co wiadomo że tam najdrożej i mu wyznaczyli jakiś tam oddalony termin. a stały klient w zasadzie). Ja kiedyś miałam też taki przypadek - poszłam na rejtana do przychodzni to mnie przyjęli, ale nie chce iść tam znowu, bo kobita mi zrobiła ze trzy zęby, jeden ten bolący kanałowo - ostatnio tak zaczał napieprzać, że musieli mi go poprawiać. Inny na szybko zaplombowala, to tak mi się popsuł od środka, że ledwo co mi go inny dent uratował poprzez jakąś tam rekonstrukcje. ehhh ja to mam pecha do tych zębów :(((

Gość gość
Następnym razem warto używać takich wyszukiwarek http://stomatolog-informacja.pl/ W super szybki sposób ma się znalezionego dentystę. Przydatne w kryzysowych sytuacjach.

Gość gość
Z bólem zwykle starają się przyjąć od razu. Spróbuj u nich www.nzozalmadent.pl ja tam zawsze chodzę fakt, że nigdy nie szłam z bolącym bo staram się zapobiegać a nie leczyć, ale myślę, że powinni spokojnie Cię przyjąć jak przedstawisz co Ci dolega. Spróbuj jakoś przedzwonić (masz kontakt na stronie) i się dopytać, zapisać też możesz się telefonicznie, powodzenia : )

Gość gość
Specjalistyczne badania stomatologiczne miałam też robione w www.nzozalmadent.pl , mogę szczerze polecić tych specjalistów, niejednokrotnie tam byłam za każdym razem robią na mnie pozytywne wrażenie