Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysz

przy której tabletce placebo dostajecie okresu?Yaz

Polecane posty

Gość mysz

wczoraj o 21 wzięłam 3 i nic;/

mojej przyjaciółce okres prawie całkiem zanikł bywaja miesiace ze wcale nie krwawi ja natomiast plamię lekko juz pod koniec opakowania

Gość mysz
kurcze a jak wpadłam? stosowalam zawsze o tej samej porze moze czasasmi cs wypiłam;/

te tabletki sa okropne, zmień czym predzej na te normalne z 7 dniowa przerwa. Uzywalam i strasznie rozlegulowałam sobie organizm. Ja ostatnia z hormonem brałam w srodę a okres miałam w niedzielę. To odzień/dwa więcej niz przy normalnych tabletach.

Gość mysz
widze druga panikara;) witaj , to mowisz ze w ogole moge nie dostac okresu??

lu cyfra tabletki jak każde maja dzialania uboczne i nie siej propagandy,a co do okresu to ginegolog mowil mi własnie żeby nie panikowac kiedy okres sie nie pojawi bądx bedzie baardzo skapy

Gość mysz
ja nie czuje sie fatalnie a co najwaznejsze nie przytyła, szczezrze to nie wom o co Ci chodzi z tymi tabletkami??

nie biorę tabletek placebo tylko je wywalam ale dostaję przy 4 dniu czyli tak jak przy 4 tabletce placebo. biorąc Yasminelle też dostawałam 4 dnia, nic się nie zmieniło. ostatnio tylko strasznie późno w nocy dostałam i też panikowałam wcześniej.

Lu Cyfra powinnaś wiedzieć, że każda kobieta reaguje indywidualnie na dane tabletki. Po za tym każde powinny być dobierane pod kątem badań. Akurat tak się składa, że forma przyjmowania tabletek 24/4 jest lepsza niż 21/7. Przy schemacie 24/4 nie powstają torbiele i jest większa skuteczność antykoncepcyjna przy pominięciu tabletki o kilka godzin. Np przy 21/7 pominiesz tabletkę o 7h i to może już wystarczyć aby jajniki się uaktywniły, a przy 24/4 masz większą pewność, że tak się nie stanie.