Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana panii

Chcialabym mieć dziecko z kochankiem

Polecane posty

Gość zakochana panii

Ten temat to nie prowokacja. Bardzo kocham kochanka (chociaż nie lubię tak go nazywać, bo źle się to słowo kojarzy). On mnie też, chcielibyśmy mieć dziecko.Rozwieść się teraz nie mogę i nie chcę. Z mężem mam jedno dziecko. Tylko ja i mój mężczyzna znalibyśmy prawdę że dziecko jest jego. On często jest w naszym domu, bo to można powiedzieć przyjaciel rodziny, więc widywałby dziecko często. Wiem że to bardzo ryzykowny pomysł, wiem że to nie do konca fair, ale naprawdę strasznie się kochamy i jak kazda kochająca się para chcemy mieć dziecko. Bardzo was proszę o porady. Czy ktoś był moze w tej samej sytuacji?

Gość hfghfghgfhfghf
ale z ciebie qrwa . wez rozwod debilko anie robisz komus rogi .Ciekawe jakbys sie czula.

Gość zakochana panii
Nie mogę wziąć rozwodu w tej chwili. I dlaczego nazywasz mnie takim słowem? Kurwa się kurwi z każdym, ja nie.

Gość brak slowww
ale w h... robic meza ci nie przeszakdza. NA takie jak ty brak slow .Psuja tylko opinie normalnym kobieta. zasrana egoistka i na dotek puszczalska suka

na głupszy pomysł nie mogłaś wpaść ? jak chcecie wspólne dziecko to czemu nie rozwiedziesz się ?

Gość zycie to meka
K**wa się k**wi z każdym, ja nie. tak sobie tłumacz tępa szmato

Gość kot13
fatalny SUPEREGOISTYCZNY pomysł. Jak rozumiem Pani nie liczy się z uczuciami planowanego przez Panią dziecka? Każda zakochana kobieta chce dać dziecko kochankowi. To zwykły behawior niechże się Pani ogarnie do cholery.

Gość brak slowww
Bo egoistce na reke mezus utrzyma dom i dzieci a ona bedzie sie qrwic z kochankiem za plecami i jeszcze mu podsunie bachora. Takie baby powinno sie wysylac do iranu

Gość zakochana panii
Po pierwsze - mamy dziecko, a nie chcę by traciło kontakt z ojcem, bo mój mąż jest dobrym ojcem. Po drugie - jest nam dobrze fionansowo i w przypadku rozwodu byłby problem (np. podział firmy). Nie ukrywam że tak jak jest teraz, jest najlepiej. Z mężem łączy mnie córka i firma, z moim mężczyzną miłość i plany. Cóka ma ojca. Drugie dziecko tez by miało.

Gość kulibabka
zakochana panii Mylisz pojęcia. To prostytutka daje dvpy każdemu za pieniądze. Kvrwa to charakter. I Ty właśmie masz kvrewski charakter. Co innego ślubowałas patrząc ukochanemu w oczy, a co innego robisz. Gdybyś odeszła od męża i współżyła z innym, nikt nie nazwałby Cię kvrwą. Nikt nie miałby tej odwagi. Popatrz w lustro. Kogo widzisz ? ZWYKŁEGO KVRWISZONA CO WALI MĘŻA PO ROGACH I TO Z PRZYJACIELEM RODZINY. Zwykła suka z Ciebie.

Gość zycie to meka
ja pierdole co za kurew

Gość kot13
chyba po raz pierwszy to piszę ale pani jest po prostu głupia. zachęcam do użycia komórek mózgowych. bo głupota jest główną przyczyną zła.

Gość zakochana panii
Chodzi wam o to, co powiedzielibyśmy dziecku? Myślę że jednak na początku myślałoby że mąż jest ojcem. Dopiero gdy byłoby dostatecznie duże i rozumne, poznałoby prawdę. Jako małe dziecko wiedzieć tego nie może, bo mój mąż by się dowedział. Mój mężczyzna miałby wciąż kontakt z dzieckiem, bo jest u nas bardzo często. W tej chwili ma kiepsko płatną pracę, więc chyba i jemu zależy by dziecko wychowało się w lepszym domu i nie trzeba byłoby mu niczego odmawiać.

Gość ja pirdole
az rzygac sie chce:-O

Gość Powiem ci wprost
to jest kurestwo. Niezależnie od tego jak siebie będziesz nazywać, jesteś zwyczajną kurwą. Dowod: jesteś z mężem dla kasy, dupy dajesz mu dla kasy. Za twoje kurestwo z tamtym palantem też płąci twój mąż. Ciężko trafić większą zdzirę.

Gość asdasdasdasda
Ty masz cos z glowa czy tylko tak udajesz. bo jak nie t Powinnas leczyc sie u psychiuatry jak najszybciej

Gość kot13
no po prostu w głowie się taka głupota nie mieści:-) Nie mam nic przeciwko kochankom ale podejmowanie decyzji za nienarodzone dziecko i męża to już jest megaświnstwo. Prosze udać się do psychiatry albo seksuologa.

Gość straszne jes to co piszesz
nie masz za grosz honoru

Gość zakochana panii
Jak najbardziej rozumiem wasze oburzenie, bo rzecz jasna zdaję sobie sprawę że sytuacja jest dziwna. Ale wydaje nam się że to najlepszy pomysł. Chcemy mieć dziecko - czy naprawdę muszę się w tym celu rozwodzić, skoro tak jest dobrze każdemu? Mąż ma córkę i żonę przy sobie, ja mam wspaniałą miłość u boku, pieniądze, komfort, mój mężczyzna miałby świadomość że jego dziecko wychowuje się w dobrym domu i widywałby je własciwie każdego dnia, a samo dziecko byłoby rozpieszczane przez każdego.

Gość ja pirdole
mysle ze to prowo i tyle bo trzeba byc naprawde poyebana koorfa zeby wogole wymyslec takie cos. zycze tobie aby mezus doszedl do prawdy i cie kopnal w pizde i abys leciala na zbity ryj i stracila wszystko !!

Gość trolle oblegają świat
a dlaczego niby nie możesz wziąć ślubu? jak można być takim okrutnym i przyprawiać rogi drugiej osobie?? nie kochasz? ok rozwiedź się i zacznij życie od nowa a nie takie coś, to się nie mieści w granicach zdrowego rozsądku

Gość straszne jes to co piszesz
chociaż twój mąż byłby niewiadomo jakim chamem, świrem,damskim bokserem to na takie świństwo nie zasługuje

ja pierdole ,..... wziąć rozwodu poprawka * czy uważasz że życie w kłamstwie jest dobre?? współczuję

Gość zycie to meka
że sytuacja jest dziwna. tak to się teraz nazywa hehehehehehee

Gość kot13
autorko nie znasz mężczyzn. Oni na takie układy nie idą- mówię o kochanku. Jesteś naprawdę naiwna .

i jakie nazywanie że jest dobrze???? to jest chore i do dupy !! rozwiedź się i daj życ facetowi w szczęśliwym związku a nie z taką jak ty !