Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveTheWayYouLie

Czy jestem ładna?

Polecane posty

Gość aquariuss
dobrze się ubierasz jedynie, i zdjęcia łądnie zrobione. 80% polek wygląda równie - jak nie lepiej - niż ty. Ty natomiast masz narcyzowaty - emo - charakter, co Cie czyni nie do życia lecz do patrzenia ew. zaspokajania na tobie potrzeb.

te foto pod złotymi tarasamy(jak sie nie mylę) jest najlepsze :) może sie poruchamy??

Gość żalllll
każde zdj.-inna osoba. może co drugie ...

najadlam sie tobą mój PTYSIU i nie chcę już więcej słodkiego:) tak jestes sliczna, ale chyba tylko tyle, ladne kolory, drobna figura, jakis wielki mis sie bedzie zachwycal twoim cialem na szczescie najlepsze dziewczyny nie są takie egotyczne egoistyczne i przeslodzone a ksiązki dziewcze widzialo?

Gość biz
jesteś śliczna !

.jestes bardzo ładna, aczkolwiek z checią wyjęłabym Ci te kolczyki z nosa, bo strasznie mi się to nie podoba!

jesteś ładna.. ale nie rozumiem takiego czegoś... jak można wstawiać zdjęcia to ocen? przecież wiesz, że jesteś ładna.. wstawiasz je żeby się dowartościować?? jak dla mnie ładna nie znaczy mądra... a prawdziwa kobieta to kobieta z klasą, inteligenta i zadbana :) Ty taka nie jesteś :) P.S. serio sporo polek tak wygląda, przy dobrym makijaży, oświetleniu i dobrym fotografie :) no aaaaleeeeee ładna jesteś :) masz ładne włosy które dodają już połowę uroku

Kiedy weszłem na link mało nie dostałem zawału serca ( a nigdy mi się to nie zdarzyło ) Twoja twarz może występować w strasznych grach (np: labirynt a kiedy go przejdziesz wyskakuje twoja morda i zgon zaliczony) ;D

Gość okga
Przecież to Honey a nie Ty dziewczyno ;]

Ludzie, no chyba nie wierzycie ze to ona :D:D:D Przecież to Honey :D

Gość Vera<33
Wstyd...Nie podawaj się za Honorate Skarbek ,,Honey''.To nie ty.Pewnie chcesz tak wyglądać...No to oki.Ale nie kłam i nie podszywaj się za b.dobrze znane gwiazdy.