Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emoenika

Ile może kosztować napisanie pracy licencjackiej/mgr z zakresu geografii?

Polecane posty

Gość emoenika

Witam, czy ktoś z Was orientuje sie ile moze kosztowac napisanie pracy z zakresu geografii/ turystyki? Chcialam dorobic sobie pare groszy, jesli chodzi o tę dziedzine, poniewaz jestem w tym dobra. Niestety, po przeszukaniu internetu, znalzałam cennik, ale koszty sa rozne. Dodam, że prace pisane w tej dziedzinie opieraja sie bardzo czesto na roznego typu statystykach, mapach, obliczeniach itd, wiec nie jest to tylko i wylacznie czysta teoria. Proszę o rade.Będę wdzieczna za jakakolwiek pomoc w tej kwestii.

Gość emoenika
Aby było jasne- to ja chce napisac, dla kogos. Swoja to juz dawno temu napisalam

Gość mów do mnie słodko
Mój kolega bierze 1500 zł od napisania pracy. Im krótszy termin tym cena wyższa. Standardowo bierze 1500 zł

Gość emoenika
licencjackiej czy magisterskiej? bo wiem, ze ceny sie roznia

Słabo przeszukałaś ten internet :P. Po wpisaniu frazy "prace licencjackie na zamóienei" pojawia sie multum stron. Spojrzałam na pierwszą lepszą i perspektywy zarobku raczej kiepskie. Za licencjat 1500 - wątpię. http://www.pisanieprac.pl/cennik.html

Gość emoenika
yulla chodzi mi o prace z zakresu geografii z zastosowaniem metod badan. Prace z poszczegolnych dziedzin raczej roznia sie cena, moze nieznacznie, ale w jakims tam stopniu tak.