Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt mnie nie chce

kazdy facet mnie olewa..dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość nikt mnie nie chce
tak wiem, to moze ja zaniedbana?:P haha

nikt mnie niec hce-- masz prawo do prywatności..No i gdzie ten użalający sie amant jest:D

Gość nikt mnie nie chce
uciekl:D

mp-30 -- a jak czy to coś złego pomóc innej osobie.Może będzie szczęśliwa .siema MP🌻 mp-30 najwyższy czas zmienić ta ksywkę.Nie obmierzła ci sie:P:P:P:D <stopka></stopka>

Oczywiście, że nic złego, nawet dobrze, może uda się i dwoje ludzi będzie szczęśliwych. Przyzwyczaiłam się do tego nicka, nie chcę zmieniać. A Ciebie rozpoznam chyba pod każdym nickiem.

mp-30-- bardzo mi milo,własnie cieszę sie z tego powodu.Ale tylko do Twojej osoby.:classic_cool: Do innych byłoby płacz i zgrzytanie zębów:D

mp-30 -- a tutaj właśnie sie mylisz co do nie zmieniania swojej ksywki.Rozmawiałem niejednokrotnie z osobami co byliśmy w nie najlepszych stosunkach a na innej calkiem spoko.:)

Ale ja z nikim nie jestem w złych stosunkach więc nie widzę potrzeby zmiany nicka. A jak ktoś ma jakieś ''ale'' do mnie jako do mp-30, to niech sobie ma. Burza u mnie zaczyna się więc pewnie zaraz nie będę miała netu, tłumaczę zawczasu moje nagłe zniknięcie.

Gość smutny_koleś
jestem w podobnej sytuacji co ty z tym, że ja mam 23 lata, mieszkam z rodzicami i do tego zarabiam minimalną krajową :(

Jaki efekt może być? Przecież ja nadal będę sobą, nic innego nagle nie zacznę pisać niż to co pisze jako mp-30.

mp-30 dałem taki tylko przykład.Tym lepiej będzie ci sie rozmawiało,nie będziesz musiała uważac na styl swoich wypowiedzi.:P można zmienić jest trudno ale możliwe.:D

mp-30-- co ty taka pewna jestes?Mam doświadczenie i radzę tylko.Kafetarianie sa przyzwyczajeni do ksywek Ty natomiast do wypowiedzi.Słusznie ale tylko w Twoim wypadku.Więc zmienisz ksywkę tak będą cie odbierac jak inną osobę. Zresztą wiesz doskonale co chce powiedzieć.Znamy obydwoje tego faceta a nie poznał mnie!!! Nie byl to MM

''a nie poznał mnie'' Wiem, wiem, czytałam, tylko ja nie chcę być odbierana jako ktoś inny :D I wiem, że tylko radzisz na podstawie swoich doświadczeń, ale ja jednak zostanę przy swoim nicku. Może lepiej wróć do swatania koleżanki, bo czas leci ;)

mp-30-- znów nie zgadzam się,poniewaz moze opatrzył się ten nick komuś i nie zwraca uwagi.Przeciez jak spotkasz go hipotetycznie przyjmując i tak się wcześniej na mailu dowie.:D

Może lepiej wróć do swatania koleżanki, bo czas leci -- niestety ubolewam amant uciekl:D

Nie pozostało Ci nic innego jak poszukać innego :P Na kafe sporo wolnych facetów, wysil się trochę, a nie tak na gotowe czekasz, że sam pojawi się :P co z Ciebie za swat :P ;)

mp-30 -- hahahahahahaha na razie mam same porazki na tym polu.:PZa mało doświadczenia:D:D:D

Za którymś razem w końcu uda Ci się ... może właśnie tym razem :D Także nie zrażaj się porażkami.

albo uciekają przed czasem albo pytają dlaczego akurat ON:D:D:D Trzeba zmienic taktyke:D:D:D

Jakbym sie tak łatwo poddawal już mnie by dawno tutaj na cafe nie bylo:P:P:P:P:D Jak zniknę teraz to na godzinę:D