Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt mnie nie chce

kazdy facet mnie olewa..dlaczego tak jest?

Polecane posty

Mim zdaniem wszystkie zamieszczone tutaj odpowiedzi są wredne,powiem ci tak..kobiety to bardzo uczuciowe istoty,a nie jakieś tam lale,jak spotkasz tego jedynego ..to będziesz wiedziała że to on!

Gość nikt mnie nie chce
dzieki emocja, tylko ja juz nie wierze ze go spotkam , w tym wieku ciezko o wolnego faceta:O

emocja,na jakiej podstawie uważasz,że wszystkie zamieszczone odp.są wredne.Oczywiście nie twoja:)

Gość olewani sa
sa tu inni olewani ?

Gość witajjjjjjjjj
no cóz ja jestem wsciekła i smutna i wogole mam juz dosyc jestem wsciekła, rozpłakałam sie na ulicy normalnie masakra ...nienawidze ich wszystkich!!!!!!!!!!!!!!1 zadzowniłam do niego a on mnie nie pamieta "omal sie nie popłakałam" zaprosila na kawe mial zadzwonic i ............. niechce go kurwa mac znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! załuje ze zadzwoniłam...załuje ze go znałam załuje a teraz niech kurwa zapomni

Gość witajjjjjjjjj
teraz niech sie kurwa wali!!!!!!!!!!!!!1 pisane mi jest zostac dziwka i niech takl bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gość witajjjjjjjjj
nienawidze ich!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zyczliwszy12
Jest prosta odpowiedż. Masz negatywne emocje do własnego ojca który ten stan powoduje. Telepatycznie wysyłaś sygnały do takich facetów których nie chcesz. A takich których byś chciała nie reagują. Podaj e-mail to znajdzieesz idealnego partnera, powiem Ci co masz robić.

Droga autorko. Wiem ze temat ma juz swoje lata ale moze to pomoze jezeli wciaz masz klopoty z olewaniem przez plec przeciwna. Uwierz mi ze sa na tym swiecie jeszcze mezczyzni co nie mysla tylko o tym zeby tylko zaciagnac kobiete do lozka. Fakt faktem jest ze wiekszosc mezczyzn ale i kobiet ma dzisiaj takie podejscie zeby tylko poskakac z kwiatka na kwiatek. Szkoda ze chec bycia w zwiazku zeszlo na dalszy plan. Ale glowa do gory. Jeszcze poznasz tego ktory nie tylko bedzie Ciebie traktowal jako kobiete a nie rzecz na jedna noc i dla niego zwiazek bedzie na najwyzszym miejscu. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
po 2 latach stwierdzil ze do niego nie pasuje, byl to dla mnie straszny cios nie spodziewałam sie tego... Nie mogłam sie pozbierac... nie miałam do kogo sie przytulic... nie potrafiłam normalnie funkcjonowac!!! Lzy pomagały tylko na chwile... Nie wytrzymywałam tego dluzej... samotnosc mnie dobijała... Jestem osoba bardzo wrazliwa i nie dawałam rady psychicznie Miałam ochote sie zabic i wiecej nie cierpiec!!! Zamówiłam wtedy urok miłosny u polecanego tutaj perun72@interia.pl – był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił i znowu jesteśmy ze sobą ogromnie szczęśliwi. Obiecuje że już nigdy mnie nie zostawi. Mam nadzieję że tak będzie.

Gość gość
Zamówiłam wtedy urok miłosny u polecanego tutaj perun72@interia.pl – był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił xxxxxx Ukochany wrocił i... na/je/bał ci po ryju

Gość NauczSięSięgaćPoSwojeMarzenia
Ktoś kto prowadzi dyskusję z "ludźmi" na poziomie tu obecnych "doratcuf", to typowy amator seriali w rodzaju chłamu oferowanego przez TVN i jemu podobne stacje. Nie wyobrażam sobie związku ani z Tobą autorko, ani z nikim kto tu nieudolnie starał Ci się doradzać. Z mojej perspektywy brzmicie jak ludzie niedorozwinięci. Co to może oznaczać, każdy niech odpowie sobie sam. O ile potrafi, w co nieszczególnie dałbym wiarę. Przedsiębiorca, kawaler, lat 35. Nie jestem zainteresowany.