Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 Witam, czy ktoś potrzebuje dziś mojej pomocy? Proszę się ujawnić. Służę radą i pomocą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RomanoSexmacher Napisano Sierpień 22, 2010 bardzo potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacox 0 Napisano Sierpień 22, 2010 smiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 RomanoSexmacher na jakiej płaszczyźnie sobie nie radzisz? W odnajdujesz największy problem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 *w czym odnajdujesz największy problem <cool> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RomanoSexmacher Napisano Sierpień 22, 2010 nie staje mi, musisz pomoc wlasnorecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RomanoSexmacher Napisano Sierpień 22, 2010 i wlasnodziobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 rozumiem... od jak dawna obserwujesz ten objaw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RomanoSexmacher Napisano Sierpień 22, 2010 od 5 lat:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RomanoSexmacher Napisano Sierpień 22, 2010 sporadycznie mi staje jak zobaczę migawki z TVN , gdzie wypowiada się Leszek Balcerowicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RomanoSexmacher Napisano Sierpień 22, 2010 za to jak widzę Niesiolowskiego, czuje bardzo przyjemne laskotanie w okolicach odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 mhm... Czy stymulujesz w jakiś sposób swój organ? Czy pod wpływem stymulacji powiększa się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RomanoSexmacher Napisano Sierpień 22, 2010 mój organ stymuluję poprze pocieraniem członka o obicie tapczanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RomanoSexmacher Napisano Sierpień 22, 2010 daje go do ssania Fafikowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 :D marnujecie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiczek8888 Napisano Sierpień 5, 2017 Ja potrzebuje pomocy :D rozprawiczysz mnie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach