Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielek

Szukam miłości..

Polecane posty

Gość singielek

Jestem po kilku nieudanych związkach. Obecnie sam od dłuższego czasu. Jednak nie mogę tak dłużej, potrzebuje kobiety aby stworzyć dojrzały związek... Chętnie porozmawiam z osobami o podobnym problemie. Może jakieś rady? Jakaś recepta na samotność? Nie chce dłużej iść sam przez życie...

Gość singielek
Prawie 30 już na karku.

kto szuka nie bladzi,a skoro tego chcesz to z pewnoscia znajdziesz swoja polowke.

Gość cwana jestem
znajdziesz :)

Gość singielek
Dziękuje za słowa otuchy, ale tu jakaś rada by się przydała ;)

Gość singielek
weaaaa, gdzie taką poznać?

Trzeba było napisać, że szukasz kobiety w przedziale wiekowym 23-30 lat i koniecznie określić z jakiego rejonu PL. Gdy znajdą się chętne, umówić się na kino i kolację z każdą z osobna. To dużo nie kosztuje, a poznacie i po takim pierwszym spotkaniu będziecie wiedzieć, czy chcecie się dalej spotykać. Proste i bez kombinacji, a nie pytasz na receptę na samotność. Przecież to wiadomo, że potrzebna kobieta na gwałt i tyle. Innej recepty nie znajdziesz - proste.

Gość Oliweczka twoja :)
ale jakie rady :O

Gość singielek
Boogieman dzięki za konkret. Zastosuję się do tej rady. Czy są tutaj kobiety w przedziale wiekowym 23-30 lat z województwa pomorskiego, samotne tak jak ja?

I przed spotkaniem nie zapomnijcie wymienić się zdjęciami, żeby nie było rozczarowania ;-) Podnoś temat do poniedziałku, bo teraz wszystkie samotne panny nad jeziorem siedzą, weekend wszak.

Gość flower666
"Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni,i tygodni smutku i rozczarowań. "

Gość flower666
" Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę? Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie. "